kapat
04.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Uslanmaz Fischer'in yeni aşkı 25 yaşında

Haftalık magazin dergisi Bunte'un iddiasına göre, 4 kez evlenen ve "âşık olduğu zaman kilo veren politikacı" olarak tanınan Dışişleri Bakanı Fischer, 25 yaşındaki İranlı kız öğrenciyle birlikte

Almanya'nın en çok okunan haftalık magazin dergilerinden Bunte, Dışişleri Bakanı Joschka Fischer'in İranlı bir öğrenciyle birlikte olduğunu ile sürdü. Derginin haberine göre, 34 yaşındaki Nicola Leske ile evli olan 55 yaşındaki Dışişleri Bakanı, Berlin'de bir restoranda ve alışveriş yaparken 25 yaşındaki Minu B. adlı İranlı genç bayanla görüldü. Fischer'in komşularının da, bakanın sık sık İranlı genç kadınla eve geldiğini söylediği belirtildi.

Genç kadının sempatik ve zeki olduğu kaydedilen haberde, Fischer'in bir arkadaşının, "Fischer'in evliliğinin bittiğini zaten herkes biliyor" sözlerine yer verildi. Bakan'ın 4'üncü evliliğini yaptığı Nicola Leske'nin de uzun süredir eşinden ayrı Frankfurt'ta yaşadığı ve 34 yaşındaki Manuel R. adlı biriyle görüldüğü ifade edildi.

DÖRT KEZ EVLENDİ
İlk kez 19 yaşında evlenen Fischer'in ilk eşi İskoçyalı'ydı. 1984 yılında boşandı ve bir üniversite öğrencisiyle evlendi. Bu evlilikten iki çocuğu oldu. 1987 yılında boşanıp 19 yaşındaki öğrenci Claudia Bohm'la yaşamını birleştirdi. Ancak bu evliliği de 1996'da sonlandı. Son olarak da şimdiki eşi Nicola Leske ile 1999 yılında evlenen Fischer, "aşık olduğu zaman kilo veren politikacı" olarak tanınıyordu.

Stres yaşadığı zaman kilo alan, ardından da spor yaparak zayıflayan, hatta nasıl zayıfladığını anlatan bir kitap dahi yazan Fischer, Irak Savaşı nedeniyle gerilen Almanya-Amerika ilişkileri yüzünden kilo almış, bu nedenle de "Yeniden zayıflaması gerekiyor" eleştirilerine maruz kalmıştı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır