kapat
04.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Bush: Evlilik kadınla erkek arasında olmalı

Kanada'nın eşcinsel evliliklerini serbest bırakmasıyla Amerika da bu tür evliliği tartışmaya başladı. Başkan Bush ise, bu tip evliliklere soğuk baktığını açıkladı

KANADA'YA GİDİYORLAR
Amerika'da son günlerde gündemi eşcinsel evlilikleri belirliyor. Belçika ve Hollanda'nın ardından Kanada'nın da eşcinsel evlilikleri kabul etmesi Amerika'da tedirginlik yarattı. Birçok ABD'li eşcinsel çift, evlenebilmek için Kanada'ya göç ediyor. Saygın haber dergisi Newsweek de, geçtiğimiz hafta kapağına bu konuyu taşımıştı. Amerika'da eşcinsellerin tüm protestolarına rağmen hala birçok eyalette eşcinsel evliliği yasak.

BAŞKAN SERT KONUŞTU
ABD Başkanı George W. Bush ise geçtiğimiz gün Federal Yüksek Mahkeme'nin de gündemine gelen eşcinsel evlilikler hakkında düşüncelerini "Ülkemiz evliliğin bir kadın ile bir erkek arasında olmasını tercih ederim" diyerek belirtti. Başkan, anayasada eşcinsel evliliğin yasaklanmasıyla ilgili bir değişiklik olup olmayacağı sorusunu ise "Henüz böyle bir şeye gerek olup olmadığından emin değilim" sözleriyle yanıtladı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır