kapat
26.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Çığlık çığlığa

Tenis dünyasının son gözdesi 16 yaşındaki sarışın Rus, Wimbledon'daki ilk sınavında ABD'li Ashley Harkleroad'ı yenerken çığlıklarıyla rakibini çıldırttı

Londra'ya damga vurdu
Teniste sezonun 3.Grand Slam turnuvası Wimbledon'da ilk iki günün en çok konuşulan bayan raketi ne Serena, ne Henin'di. Bu yıl Grand Slamler'de ilk kez boy göstermeye başlayan 16 yaşındaki Rus Maria Sharapova, Londra'ya şimdiden damgasını vurdu. Güzellikte Anna Kournikova'nın veliahtı olarak gösterilen Maria, sadece fiziğiyle değil oyunuyla da gündeme gelmeyi hakediyor. Rus çıtır, Fransa Açık'ta Hantuchova'yı eleyerek adını duyuran 18 yaşındaki ABD'li Ashley Harkleroad karşısında raketini konuşturken kendisi de bağırdı.

Ses getiren maç
Maçın setlerini 6-2, 6-1 alan Maria, topa her vuruşunda attığı çığlıkla rakibini çıldırttı. Maria'nın çığlıklarından rahatsız olan Ashley bir ara "dana yüksek" diye bağırınca 2 numaralı kortu dolduranları güldürdü. Maç sonrası Ashley, çığlık maçını kimin kazandığı şeklindeki soruyu da "Sanırım Maria" diye cevapladı. Maria ise maç içerisinde ağzını kontrol edemediğini belirterek "Bağırarak rakibimin konsantrasyonu bozmak en son düşüneceğim şeydir. Ben tenisimi oynuyorum" dedi. İngiliz tabloid gazeteleri de bu çok ses getiren maçı diğerlerinden daha fazla öne çıkardı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır