kapat
26.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Terim'den taviz yok

G.Saray'ın hocası gelecek sezon takımı demir yumrukla yönetecek. Takımın havasını korumak için gerekirse en büyük yıldız bile feda edilecek

Duygusallık yok

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gelecek sezon mutlak başarı için takım üstünde inanılmaz bir disiplin uygulayacak. Geçen sezon bazı futbolcuları kazanmak uğruna, duygusal davranıp onları ilk 11'de oynatan, eleştirilere karşı kollayan ve her tepkiye kendisi cevap veren Terim bu sezon aynı şeylere izin vermeyecek. Öncelikle takımındaki herkesin başarıya inanmasını isteyen tecrübeli teknik adam, bu konuda en ufak zaafiyetini sezdiği futbolcunun biletini kesecek. Sarı-kırmızılı takımın hocası ayrıca takım içinde rekabeti yükseltmek için yönetime transferde bütün sözleşmelerin maç başına yapılmasını tavsiye etti ve bu kabul edildi.

Huzuru bozdurmayacak
Sarı-kırmızılı teknik adamın üstünde önemle durduğu noktalardan biri de, takımın huzurunu bozan ve çıban başı olabilecek futbolcular. Böyle bir durumda ismi ne olursa olsun, Terim'in işaret ettiği futbolcunun G.Saray ile ilişkisi kesilecek. Ayrıca birlik ve beraberliği sağlamak, takımın kaynaşması için de yeni sezonda toplu organizasyonlara ağırlık verilecek. Futbolcular sık sık bir araya gelecek ve zaman zaman da eğlenceye gidecekler. Bu aktivitelerin takım ruhunu geliştireceğine inanan Fatih Terim, başarıya giden yolda taviz vermemeye de kararlı.

Millilerin umudu Terim
Öte yandan Konfederasyon Kupası'nda yarı finale yükselen milli takımdaki G.Saraylı futbolcular, en erken 29 Haziran Pazar günü İstanbul'a dönecekler. Bu durumda 1 Temmuz'daki sezon açılışına katılmaları halinde hiç tatil yapma fırsatı bulamayacak olan sarı-kırmızılı futbolcuların son umudu teknik direktör Fatih Terim. Ancak bu durumu önceden hesaplayan tecrübeli teknik adamın, millilere ek izin vereceği ifade edildi.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır