kapat
26.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

4-0'ı unutmadık

Güneş, 4-0'lık Fransa yenilgilerini hatırlattı "O zaman elimizden gelenin en iyisini yapıyorduk. Şimdi hem ayağımıza, hem aklımıza güveniyoruz"

İki maçta da fark yedik
Euro 2000'de çeyrek final oynayan, 2002 Dünya Kupası'nda üçüncü olan Türkiye, Konfederasyon Kupası yarı finalinde bugün Fransa ile karşı karşıya gelecek. Daha önce iki kez karşılaşıp 4-0'lık skorlarla yenildiğimiz Fransa maçını yorumlayan teknik direktör Şenol Güneş, "Fransa, turnuvanın en iyi takımı. Biz de o seviyede olmak isteriz. Daha önce 4-0 yenildiğimiz maçta elimizden gelenin en iyisini yapmıştık. Şimdi ayağımızdan ve aklımızdan gelenin en iyisi yapacağız" ifadesini kullandı.

Nihat esprisi güldürdü
Şehir şehir dolaştırıldıkları için çok yorulduklarını, bu yorgunluğu ancak Fransa galibiyetinin gidereceğini vurgulayan Güneş, turnuvada 20 oyuncuya şans verdiğini belirterek, "Türkiye yeni ve büyük bir vizyon taşıyor. Yarışıyor, değişiyor ve gelişiyoruz. Türkiye'nin önü aydınlıktır" derken Nihat ile ilgili soruya "Sakat ve kafa olarak da hazır olmadığı için çağırmadık. Fransızlar'ın içi rahat olsun, Nihat gelmeyecek" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Bülent Sırada Fransa var
Kaptan Bülent ise Türk Milli Takımı'nın büyük işler başardığını, bundan sonra da başarmaya devam edeceğini belirterek, "Bu genç kadroya güvenin" mesajını verdi. Türkiye'nin büyük organizasyonlarda ev sahibi ekiplere hep sürpriz yaptığını da vurgulayan Bülent, "Belçika, Japonya ve Güney Kore'den sonra sıra Fransa'da" dedi.

Levent TÜZEMEN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır