kapat
26.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

1 dakika yürüdü 50 bin dolar aldı

Ünlü manken Naomi Campbell'in, katılmak için Amerika'dan 11 saatte geldiği defilede podyumda sadece 60 saniye kaldı

If Uluslararası İstanbul Hazır Giyim Fuarı'nın açılışını yapmak ve defileye çıkmak için Amerikadan Türkiye'ye gelen Naomi Campbell, defileyi izlemek için saatler öncesinden salonu dolduranlar büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Campbell'ın podyumda sadece 10 saniye yürümesi defileyi izleyenler tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Fuarın resmi açılışını Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen yaparken sembolik açılışını Naomi Cambell yaptı. İTKİB(İstanbul Tekstil Konfeksiyon İhraçatcılar Birliği) Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ile birlikte yaptığı fuarda bir kaç stand gezen Campbell, konfeksiyon ürünlerini uzun uzun incelerken 22 koruma etten duvar örerek dünyanın bir numaralı mankenine basın mensuplarının ve fuar ziyaretçilerinin yaklaşmasını engellediler.

Defileye geç geldi
Naomi Campbell'ın fuara geç gelmesinden dolayı bir saat 45 dakika geç başlayan defileyi izlemek için podyum çevresini dolduranlar ünlü top modelin podyumda sadece 10 saniye kalmasını şaşkınlık ve öfkeyle karşıladılar. Fuara boyundurlukla gelen Naomi Campell, 2003 Genç Stilistler Yarışıması'na katılan kıyafetlerden birini giyerek podyuma çıktı.

Gizli kameralara önlem
Defile sonrası Süleyman Orakçıoğlu tarafından çiçek verilmek üzere tekrar podyuma çağrılan Naomi Campbell, podyumda kısa bir süre Şenay Akay ile sohbet etti. Ece Gürsel ve Çağla Şikel'in de podyuma çıktığı defile için Naomi Campbell'e özel kulis hazırlandı. Campbell, kulisteyken kapısında 5 koruma beklerken ünlü top model girmeden önce kulis gizli kamera yerleştirilmiş olabileceği düşüncesiyle iki kez arandı.

BODRUM'DA TATİL YAPACAK
Naomi Campbell, fuarda standları gezerken beğendiği bir kot pantalon ve kot mont satın aldı. En yakın zamanda Bodrum'a gelerek tatil yapacağını dile getiren Campbell, dün Amerika'ya dönmek üzere ülkemizden ayrılırken Türkiye'yi çok sevdiğini ve Türkler'i çok sıcakkanlı bulduğunu dile getirdi.

36 beden Naomi 3 acılı adana yedi
Gelişi de defileye çıkışı da aldığı para da olay olan dünyaca ünlü manken Naomi Campbell, İstanbul'a geldikten bir kaç saat sonra Laila'ya geldi. Kendisi için İtalyan restoranı Mezelluna'da rezervasyon yapılmasına rağmen kebap yemek istediğini söyleyince planlar değişti. Ünlü manken Yazı Kebap'tan 3 özel soslu acılı adana, 1 dondurmalı irmik , 1 Hatay künefe yedi.

Mehmet ÇALIŞKAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır