kapat
26.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Siemens, yeni fırınında Türk kadınını unutmadı

Siemens'in 2003 yılı ocak ve fırınları Türk tüketicisinin alışkanlıkları da gözönüne alınarak üretildi.

Avrupalı tüketicilerinin beklentilerini belirlemek için yapılan tüm araştırmalarda Türk tüketicilerinin görüşlerinin de dikkate alındığını söyleyen Siemens Bosh Pişirme Grubu Başkanı Gerd Strobel "Çünkü bizim için Türk tüketicisi Avrupa Birliği'ne dahildir ve Türkiye'de Avrupa Birliği'nin vazgeçilmez bir parçasıdır" diye konuştu.

Siemens'in 2003 Ocak Serisi ve fırınlarının dünya lansmanı Almanya'nın Traunreut kasabasında Siemens Fırın Fabrikası'nda yapıldı. BSH (Bosh-Siemens Hausgerate) Pişirme Grubu Başkanı Gerd Strobel, yeni konseptin oluşturulmasının 100 milyon Euro'ya malolduğunu belirterek, "Bu Siemens'in tarihindeki en büyük yatırım" diye konuştu.

KENDİNİ TEMİZLİYOR
Siemens Fırın Bölümü Ürün Müdürü Robert Struppe de, tüm tüketicilerin aradığı güvenlik, tasarım, çevre dostu, kolay kullanım, hızlı pişirme ve kolay temizleme beklentilerine bu fırınların yanıt verdiğini söyledi. Fırınların 'eko clean' olarak adlandırılan kendi kendini temizleme özelliğine sahip olduğunu anlatan Struppe, "Temizlemek için herhangi bir çaba harcanmıyor. Sadece nemli bez ile toz almak yeterli. Eski fırınlar için de kendi kendini temizleyen bu sistem ayrı olarak da satışa sunulacak ve fırınını değiştirmek istemeyenler sadece tavan ve duvarları satın alarak eko clean sistemini monte edebilecekler" şeklinde konuştu.

Pervin KAPLAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır