kapat
26.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Baba-kız okyanusta 5 saat boyunca yüzdü

Florida'da tekneyle Pazar gezmesine çıkan baba kız fırtınaya yakalanınca azgın sularda 5 saat boyunca yaşam savaşı verdi

DÖRT METRELİK TEKNE BATTI
Amerika'nın Florida Eyaletine bağlı Melbourne kentinde yaşayan 42 yaşındaki Benjamin Dilalla, Pazar günü 11 yaşındaki kızı Celeste ile tekne gezisi yapmak istedi. Baba-kız 4 metrelik teknelerini hazırladı ve yola çıktı. Ancak seyahat planlandığı gibi gitmedi ve ikili Atlas Okyanusu'nun devasa dalgalarına yakalandı. Durumu bir türlü kontrol edemeyen baba Benjamin'in çabaları sonuç vermedi ve bir anda kendilerini denizde buldular. Yolculuk sırasında tüm gece uyuyan Celeste'yi uyandıran babası kızını sırtına alarak yüzmeye başladı. Ancak hem deniz suyunun soğukluğu hem de karanlık yollarını bulmalarını engelliyordu.

SAĞLIK DURUMLARI GAYET İYİ
Bu sırada Benjamin Dilalla'nın kıyıya park ettiği cipini bulan polis ekipleri de çevredeki aramalarını sıklaştırdı. Ancak 250 metre ötede bir çiftin erkek ayakkabısı ile kemerinin bulunması "Acaba baba kız öldü mü" endişelerine yol açtı. Aramaların sıklaştığı saatlerde umudunu hala yitirmeyen Benjamin ve kızı kulaç atmaya devam ediyordu ve 5 saatlik yüzüşten sonra nihayet karaya ulaşabildiler. Dilallalar kendilerini kıyıda bekleyen polis tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Hioptermi-vücut ısısının düşmesi- teşhisi koyulan baba kızın sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edileceği belirtildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır