kapat
24.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Ay- yıldız kalbimde

1500 metrenin Altın Kızı, "Şimdi bana ay-yıldızı soranlar, Ağustos'ta Paris'teki Dünya Şampiyonası'nda başlarını kaldırıp göndere baktıklarında bayrağımızı görecekler" dedi

Canı sıkıldı
Atletizmin parlayan yıldızı Süreyya, Milletler Kupası'nda en yakın rakibine 20 saniye fark atarak birinci geldi. Ancak sezonun ilk yarışında Türk seyircisiyle buluşan Süreyya'nın mutluluğuna gölge düştü. Formasında ay-yıldız taşımadığı için eleştirilere hedef olan Süreyya, SABAH'a konuşurken biraz buruk, biraz kızgındı. Altın Kız, "Bir sürü mazeret sıralayabilirim ama formama yapıştırılan ay-yıldızın o kargaşada düştüğünü fark edemedim" diye konuştu.

"Göndere baksınlar"
Moralini yüksek tutmaya çalışan Süreyya, "Ay-yıldız kalbimde. Ağustos'ta Paris'te Dünya Şampiyonası'nda koşacağım. Şimdi ay-yıldızı soranlar o zaman başlarını kaldırıp göklere baktıklarında bayrağımızı görecekler. Orada bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızı dinleteceğim" şeklinde konuştu. Olimpiyat Stadı'nda koşarken çok heyecanlandığını gizlemeyen başarılı atlet, "20 bin kişinin tezahüratı beni çok etkiledi. Son düzlükte arkama baktım. Bu benim seyirciye bir selamımdı" ifadesini kullandı.

Ben lokomotifim
Gece boyunca kutlama telefonlarını cevaplayan Süreyya, Türk atletizminin bir çıkış yakaladığını söyleyerek "Buna öncü olmak bana gurur veriyor. Genç kızlar artık "Süreyya" olmak istiyor. Her branşta lokomotif sporculara ihtiyaç var. Güreşte Şeref-Hamza, halterde Naim-Halil, ben de atletizmin lokomotifiyim. Türk atletizmini izlemeye devam edin" dedi.

Ali ERDOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır