kapat
24.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Bileğimiz bükülmez

Beşiktaş Kaptanı Tayfur, "Şampiyon kadroya süper transferler yapıldı. Gelecek sezon ligde bize rakip çıkmaz, Şampiyonlar Ligi'nde de çok iş yaparız" dedi

Bu duyguyu geç tattım
Şampiyon Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı Tayfur, gelecek sezon için de iddialı açıklamalar yaptı. Hayatının en güzel günlerini yaşadığını belirten Tayfur, "Beşiktaş'a geldiğimden beri şampiyonluk yaşamamıştım. Tecrübeme rağmen bu üstümde baskı oluşturuyordu. Ancak bu sezon şampiyonluğa ulaşarak bu baskıyı tamamen üzerimizden attık. Takım oturdu, yeni arkadaşlar transfer edildi. Yönetime ve bize özgüven geldi. Geçen sezondan çok daha güçlü bir kadroya sahibiz. Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde başarılı olacağımıza inanıyorum. Şampiyonluğu biraz geç bildim, birkaç yıl daha bu duygu yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Bugün imza atıyor
Tecrübeli futbolcu bugün 13.00'te siyah-beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme yenileyecek. Tayfur, daha önce yönetimde görüşüp prensipte anlaşmıştı. Bu arada Vakıflar Bankası ortaklığı ile hazırlanan BJK Kredi Kartı'nın tanıtımının yarın Akaretler'deki kulüp binasında yapılacağı ifade edildi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır