kapat
24.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Hesaplar altüst

Antiç'in takımda düşünmediği Reizeger ve Dani gibi isimlere talip olan sarı-kırmızılılar, şimdi yeni teknik direktörün, gelecek sezon için bu futbolcularla ilgili kararını bekliyor

Beklenmeyen gelişme
Dış transferde Barcelona'nın gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği Reizeger ve Dani gibi isimlerle ilgilenen G.Saray, İspanyol kulübündeki teknik direktör değişikliği ile zorda kaldı. Daha önce Fatih Terim'in görüştüğü, teknik direktör Antiç'in yerine Frank Rijkaard getirilince, takımdan gidecek futbolcuların durumu da belirsizleşti. Hollandalı teknik adamın, Antiç'in düşünmediği vatandaşı Reizeger ve diğer futbolcuları takımda istemesi halinde G.Saray da uzun zamandır beklediği dış transferde ağır bir darbe yiyecek.

Ön eleme stresi
Öte yandan sezonu 1 Temmuz'da açacak olan Galatasaray'da hâlâ gidecek futbolcuların ve yeni transferlerin netleşmemesi camiada endişe yarattı. Şampiyonlar Ligi'nde de 3. tur ön elemesi oynayacak olan sarı-kırmızılılar, bu tablo içinde elemede kötü bir sonuç almaktan korkuyorlar. Seribaşı olduğu için bir çok ünlü takımla eşleşmeyecek olan Galatasaray, yine de Slavia Prag, Austria Wien, FC Copenhavn, Benfica, Rosenborg, Clup Brugge gibi dişli takımlarla eşleşebilir. Şampiyonlar Ligi'ne kalınamamasının yönetim ve teknik direktör Fatih Terim'i zor durumda bırakabileceği belirtildi.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır