kapat
24.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Güneş 7 yıl sonra

Brezilyalı gazeteci, "1996'da Parreira karşısında kaybetmiştiniz. Bu maç rövanş mıydı?" diye sordu. Güneş, "Hiç böyle düşünmedim" dedi

Fransa test maçı
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası sevinç içindeydi. Güneş, "Gruptan çıkmak için son şansımızı iyi kullandık. Fransa hem evsahibi olarak hem de maçlarını aynı yerde oynayarak bizim karşımıza çıkacak. Genç bir ekip olarak dünya devi Fransa'ya karşı oynayacağımız maç bizim için en önemli test" dedi.

Gazeteciler sordu
Brezilyalı bir gazeteci Güneş'e, "1996'da Trabzonspor'u çalıştırırken Parreira karşısında kaybetmiştiniz. Bu maç onun rövanşı mıydı?" diye sorunca Güneş, "Hayır, rövanş olarak görmedim. Hocalar takımlarından sorumludur. Yarışanlar sadece takımlardır" karşılığını verdi. Parreira ise çok gol kaçırdıklarını belirterek, "Türkiye'ye Fransa önünde başarılar dilerim" diye konuştu.

Nihat çağırılmıyor
Türkiye'nin FIFA'ya bildirdiği listede yer alan Nihat Kahveci'nin ise Fransa'ya çağırılmayacağı açıklandı. Şenol Güneş, "Kafa olarak tatile çıkmış bir futbolcunun kampa katılması doğru değil" açıklamasında bulundu. Türkiye, yarı finalde Fransa ile 26 Haziran'da (Saat 22.00) Paris'te karşı karşıya gelecek. Aynı gün Kolombiya ile Kamerun da final için mücadele verecek.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır