kapat
24.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

'Bebeğim' dedi öldü

2 yaşındaki Efe iyi bağlanmayan bebek koltuğuyla ön camdan fırladı. Sürücü annenin son sözü "iyi mi"oldu

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında ihmal ve acı vardı. Aspendos Bulvarı'nda park halindeki kamyona arkadan çarpan Derya Eltut, hurda haline gelen araçta sıkıştı. Otomobilin arka tarafındaki çocuk koltuğunda bulunan 2 yaşındaki oğlu Efe, emniyet kemerleri sıkı bağlanmadığı için çarpmanın şiddeti ile ön camdan fırladı. 28 yaşındaki anne Derya Eltut, sıkıştığı ön koltuktan uzun süren uğraşlar ağır yaralı olarak hastanede yaşamını yitirdi. Minik Efe korkunç kazadan hafif yaralarla kurtulmayı başardı.

Dün saat 08.30 sularında meydana gelen trafik kazasında turizmci Derya Eltut'un (28) kullandığı 34 VK 724 plakalı otomobil park halinde bulunan 15 EN 149 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonucu Eltut'un kullandığı otomobil hurdaya döndü.

OĞLUMA BİR ŞEY OLMASIN
Şiddetli çarpma sırasında otomobilin arka koltuğunda emniyet kemeri gevşek bırakılmış olan pusetteki 2 yaşındaki Efe, fırlayarak ön cama çarptı. Saniyeler içinde gerçekleşen bu korkunç olayda otomobil içinde sıkışan anne Derya Eltut, çaresizlik içinde kıvranırken, Efe'nin yardımına vatandaşlar ve olay yerine gelen ambulans yetişti. Efe doktor kontrolünde hastaneye götürüldü.

Anne Derya Eltut'un, "Oğluma bir şey olmasın, onu hastaneye yetiştirin" şeklindeki haykırışları çevrede bulunanlara duygula anlar yaşattı. Ayakları sıkışan genç kadın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis'te yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Derya Eltut ise kurtarılamadı. Emniyet kemeri sıkı bağlanmayan ancak puset sayesinde kazayı hafif yaralarla atlatan minik Efe'nin ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.

EFE CAMDAN FIRLADI, ANNE İSE YAŞAMIYOR
Turizmci Derya Eltut arka koltuğa yerleştirdiği minik bebeğiyle yola çıktı. Sabahın erken saatlerinde belki de bir anlık dalgınlıkla park halindeki kamyona arkadan çarptı. Ve şiddetli çarpışmanın ardından otomobilin arka koltuğundaki pusette bulunan 2 yaşındaki Efe, emniyet kemerleri sıkı bağlanmadığı için pusetle birlikte ön camdan fırladı. Anne, aracın ön tarafında sıkışıp kaldı. Acı çekiyordu ama "Oğluma bakın ona birşey olmasın" diye son bir çabayla seslendi. Minik Efe'nin durumu iyiydi, küçük sıyrıkları vardı. Derya Eltut uzun çabalardan sonra hastaneye yetiştirilip yoğun bakıma alındı. Ancak haberler kötüydü ve hayati tehlikeyi atlatamadı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır