kapat
Sabah Gazetesi 29.11.2002

Yoruldum, vurdum

Nouma'dan inciler: "Yorgundum. Parlayan ışıkları ve kalecinin ileri çıktığını gördüm. Vurdum, gol oldu. Lucescu'nun elini öptüm, çünkü o imparator"

Forma Bilgili'ye gitti

Beşiktaş'ı Dinamo Kiev karşısında sırtlayan Pascal Nouma, "Attığım golden sonra Lucescu'nun elini öptüm çünkü o imparator. Golüm de güzel ve ilginçti. Çünkü yorulmuştum. Parlayan ışıklar altında kalecinin de çıktığını görüp, vurdum ve gol oldu. Bu golü önce kızıma sonra da sevdiğime hediye ediyorum. Sevdiğim kim? Top! Ancak bu maçta patlama yaptığıma inanmıyorum. Çok daha iyi olmalıyım. Rövanş için iyi bir sonuç elde ettim" derken, formasını başkan Bilgili'ye hediye ettiğini söyledi.

"Gol bizi ateşledi"

Teknik Direktör Lucescu ise şunları söyledi: "Daha fazla gol atabilirdik. Yediğimiz gol için üzgünüm. Ama bu gol olmasaydı, oyuncularım maça bu kadar asılmayabilirlerdi. Ancak henüz turu geçmedik.Şampiyonlar Ligi`nden gelen bir takıma karşı oynadık. Kiev'de bizi çok zor bir maç bekliyor. Rakibimiz kendi evinde tehlikeli bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde Feyenoord'u 2-0, Newcastle United'ı da 4-0 yendiler. Ayrıca hava koşulları da bizi düşündürüyor. Rövanşta dikkatli olmalıyız."



Cordoba, Nouma'nın golünden sonra sevincini böyle gösterdi.