kapat
Sabah Gazetesi 09.10.2002

Reşit"le saksafon dersi alırdık

AvukatI aracılığı ile boşanma davası açtığı mahkemeye 'aldatılmanın belgesi'ni sunan Dr.Süalp Tansan, eşi Yelda Tansan'ın telefonundan Reşit Soley'i kendisinin aradığı şeklindeki iddialara karşılık, şunları söyledi: "Tamamen yalan söylüyor, benim kendi telefonum var. Onun telefonunu kullanarak asla Reşit'i aramadım çünkü Reşit benim arkadaşım falan değil. Biz Reşit'le birlikte saksafon dersleri almıştık, bu nedenle tanışırız. Onun dışında Yelda bana çok eski arkadaşım diye tanıştırdı. Ancak o da yalanmış bir buçuk yıl önce tanışmışlar."

Reşit Soley ile Yelda Tansan'ın iş ilişkisi nedeniyle birbirleriyle yoğun olarak konuşmuş olabileceği şeklindeki açıklamalara karşılık ise Süalp Tansan, "İşi olmasına imkan yok, hiç bir geliri ya da işi yok" yanıtını verdi.

"GECELERİ MASAJA GİDİYORDU"

Yelda Tansan'a dayak attığı şeklindeki iddialara ise Süalp Tansan şu açıklamayı yaptı: "Benden her dakika para istiyordu. Bu konuda aramızda tartışma çıktı. 'Sen bana hırsız mı diyorsun' diye üzerime saldırıp tokat atınca ben de ona karşılık verdim. Ancak aramızda bunun dışında bir dayak olayı yaşanmadı. Ben bunun dışında karıma elimi kaldırmış bir insan değilim" Eşinin mezun olduğunu söylediği okulların bile yalan olduğunu vurgulayan Tansan, "Herşeyi söyleyebilir, inanılmaz bir rol kabiliyeti var. İyiki kurtuldum. Günlüğü görünce aldatıldığından kesin emin oldum" dedi.


Dr. Süalp Tansan