kapat
Sabah Gazetesi 21.08.2002

'BEN SENİ UYARMIŞTIM' DEDİ, KURŞUN YAĞDIRDI

Eşine sarkıntılık eden genci vurdu

Pazarcı Süleyman, polise şikayet edip yakalattığı genç serbest kalınca çılgına döndü ve yüzlerce kişinin gözü önünde öldürdü

SAMSUN'da, iki pazarcı arasındaki tartışma kanlı bitti. Eşini sözle taciz ettiğini ileri sürdüğü meslektaşını uyaran pazarcı Süleyman Ceylan (26), aynı olay tekrarlanınca silahına sarıldı. Ceylan, Kemal Karaduran'ı (23) pazar yerinde kıstırdı ve yüzlerce kişinin gözü önünde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

Atakum beldesindeki Türk-İş Pazar Yeri'nde tezgah açan Süleyman Ceylan, aynı pazarda tezgah sahibi olan Kemal Karaduran'ı, eşini rahatsız ettiği iddiasıyla önce uyardı. Tartışmanın ardından Süleyman Ceylan, polise de şikayette bulundu. Ancak Kemal Karaduran, kısa süre sonra serbest bırakıldı.

SÖZ DİNLEMEDİ

Karaduran'ın önceki gün eşine yeniden sarkıntılık ettiğini öğrenen Süleyman Ceylan, çılgına döndü. Kısa süren bir takipten sonra, pazarın orta yerinde tabancasını çıkartıp, "Ben sana demedim mi?" diye haykırarak Karaduran'a kurşun yağdırdı. Karaduran olay yerinde ölürken, öfkeli pazarcı Ceylan, "Onu çok uyardım. Ama söz dinlemedi. Karımı rahat bırakmadı" dedi. Süleyman Ceylan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yener CABBAR - SHA


Hapse atıldı

Eşini taciz eden genci vuran Ceylan, tutuklanıp hapse atıldı.