kapat
22.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Uyanık bankacının 'aşk yuvası' lojmanı

Ziraat Bankası Maltepe Şubesi Müdür Yardımcısı Avni Çelebi'nin 23 yıllık eşi Sakine Hanım, kocasının, bankanın lojmanında bir genç kızla imam nikahlı yaşadığını iddia ediyor. Sakine Hanım, "Devletin lojmanında oturuyorlar. O kızı, resmi eşi gibi tanıtıyor. Benim haklarımdan yararlandırıyor. Devlet bu işe el koysun" diye isyan ediyor

Sakine Çelebi, Ziraat Bankası Maltepe Şubesi'nde müdür yardımcılığı yapan Avni Çelebi'yle 23 yıldır evli. İkisi de birbirlerini severek evlenmiş. Hatta Sakine Hanım bu evliliğe ailesinin karşı çıkması yüzünden Çelebi'ye kaçmış! Bu evlilikten 20 ve 14 yaşında iki çocuğu bulunan Sakine Çelebi, eşinin 25 yaşındaki bir genç kızla imam nikahı kıydığını iddia ediyor. "Devletin lojmanında oturuyorlar. O genç kızı, resmi eşi gibi tanıtıyor" diyen Sakine Çelebi, başından geçenleri şöyle anlattı: "Eşim, bir gece eve sarhoş geldi. Zaten yıllardır hep içer. Ben de kızım üniversite sınavına hazırlandığı için, içip geç saatlerde eve gelmesini istemediğimi söyledim.

DÖNÜLMEZ YOLDAYIM
O da 'Sen ne karışıyorsun? istediğim gibi gelirim' diyerek babasının av tüfeğiyle üzerimize yürüdü. Sonra da evden gitti. Tam 3 ay boyunca ne o beni, ne de ben onu aradım. Çocukların ısrarıyla bir gün aradığımda, kendisinin artık dönülmez bir yolda olduğunu ve eve gelemeyeceğini söyledi. Ben de biraz araştırma yaptıktan sonra, 25 yaşındaki Sevda Demir adlı bir bayanla imam nikahıyla evlendiği, hatta düğün yaptıklarını öğrendim. Şimdi bana 'İster boşan, ister boşanma' diyor. Çocuklarıma yardım etmiyor." Çelebi, son 6 ayda hem kendisinin, hem de çocuklarının psikolojik tedavi gördüğünü de söylüyor. Eşinin, bankanın Kozyatağı'ndaki lojmanında Sevda Demir'le birlikte yaşadığını söyleyen Sakine Çelebi, 'lojmana da 'Kayınpederimin evinde oturuyorum, oradan çıkıp lojmanda eşim ve 2 çocuğumla kalmak istiyorum' diye dilekçe vermiş" diye konuşuyor.

Ayla ÖZCAN - Erhan DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır