kapat
22.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Merhaba!

Öncelikle sizlere gönderdiğiniz güzel e-mailler için çok teşekkür ederim. Gelen e-mailleri bazı haftalar sizinle paylaşıyorum, paylaşmaya da devam edeceğim. Geçen hafta yayınladığım o üzücü e-mailden sonra bu hafta sizlerin hoşunuza gidecek, gülümsetecek e-maillerden yayınlamak istedim. Bana sunny@sabah.com.tr e-mail adresinden ulaşabilir, istediğiniz her konuda yazabilirsiniz. Maillerinizi bekliyorum.

Sevgili Sunny,

Benim adım Borit. Uzun zamandan beri annem'in babama seni anlatışını dinleyip dururum. Sana gösterilen ilgi ve şefkatin farkındayım ve de oturmuş kişiliğinin. Ben de 8 yaşında boxer cinsi, hatta bu cins içinde en yakışıklı ve iyi huylulardan bir tanesiyim de denebilir. Pek tabii karşılaşsak birbirimize hırlarız ama kapışmayacağımız kesin. Bizim evde, şu sıraladığın her şey anne ve babam tarafından bana yapılmakta. Bu yüzden ne kadar şanslı olduğumu söylemeden edemeyeceğimf ama bir o kadar onlarda şanslılar çünkü ben onların her şeyiyim. Annem öyle diyor. Hiçbir zaman ellerini ve kıymetli ev eşyalarını, zamanlarını benden esirgemezler. Beni istemeyen arkadaşlarının evlerine gitmez, beni almayan restaurantlarda yemek yemezler. Beni her gün, hatta her istediğimde gezdirir annem. Benim için özel yemekler pişirir hatta tadına babamla birlikte bakarlar. Kendi sevmedikleri lezzetler tarafımdan tadılmaz.f Ben onları çok seviyorum, onlarda beni. Haa, bir tekf eve geç kalırlarsa çok üzülüyorum, gerçi annem hemen sebebini anlatmaya başlıyor, ben de peşinde dolaşarakf onu dinliyorum, böylece gönlümü alıyor. En çokta babam evde yoksa seviniyorum , çünkü annem benim yatağımı kendi odasına koyuyor ve beraber uyuyoruz, sabah saat çalmadan onuf öperek uyandırıyorum. İşte Sunnyf durum böyle..... Seninle en kısa zamanda görüşmek üzere. İstediğin zaman bana yazabilirsin.

İyi hafta sonları dilerim. bye

Merhaba Sunny,

Ben şu anda 13 yaşında,hayatta görmüş geçirmiş dişi bir kanişim. Ablam olarak benimsediğim sahibim her hafta senin yazılarını bana okuyor, üzerinde konuşuyoruz. Özellikle "arkadaşlar çok fena aşık oldum" başlıklı yazın beni çok etkiledi. Beni taa gençlik yıllarıma götürdü. Ben 1,5 yaşındayken komşumuz Rex'e aşık olmuştum. Rex'ten başka bir şey düşünmüyor, onu görebilmek için pencerenin önünden hiç ayrılmıyordum.f Veteriner çiftleşmemize izin vermiyordu. Çünkü hem ben daha ufaktım, hem de Rex bir kurt köpeğiydi. Tıpkı seninle Tarçın'ın olduğu gibi bizim de boy ve cins farkımız vardı. Rex'ten sonra hiçbir köpeği beğenmedim. O benim sevdiğim ilk ve tek erkek olarak kaldı. Zaten veterinerin kararından birkaç ay sonra bir kazada öldü. Anlayacağın kader her koşulda bizi ayırmaya karar vermişti. Artık yaşlandım ve hayatımın son demlerini yaşadığımı biliyorum. O yüzden nefes aldığım her dakikanın kıymetini bilerek, sevdiğim sahiplerimle birlikte eğlenerek geçiriyorum. Yeni yazılarını heyecanla bekliyorum sevgili Sunny. Kendine çok iyi bak...

Suzy

Selam Sunny,

Geçen hafta yazdığın küçüklük anılarına bayıldım. Özellikle gizlice havuza atladığına... Bu konuda yalnız değilsin koçum! Ben bunu her yaz yapıyorum. Ailem çileden çıkıyor ama olsun. Kendimi havuzun serin sularına bıraktığım anın keyfi başka hiçbir şeyde yok. Bir de tabii yasak olan bir şeyi yapmanın zevki de eklenince, değmeyin keyfime.. Senin yaptığın yaramazlıklar bu kadarsa sen çok uslu bir köpeksin. Asıl bir gün buluşalım da ben sana maceralarımı anlatayım. Kulaklarına inanamayacaksın. Şimdilik bu kadar sevgili Sunny. Mutfakta yeni pişmiş köftelerden aşırmam gerek. O yüzden kısa kesiyorum. Arada sen de bana yaz.

Serseri



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır