kapat
22.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Vaat değil hakikat
G.Saray, 7 ayda geçmişteki 7 senede yapılamayan ne varsa yaptı. 62 milyon 600 bin dolar borç ve taahhüt kapattı. Hem de Türkiye'nin ve dünyanın görüp geçirdiği en büyük ekonomik kriz içerisinde. 7.5 yıldır kredisini ve kaynağını bulamadığı yeni stat projesinin en önemli ayağı olan kaynağın ön anlaşmasını yaptı.
Tüm Metin

  Böyle krediyi kimse alamaz
Mehmet Cansun, listesini açıkladığı Çırağan Oteli'ndeki resepsiyon öncesi stadın kredi anlaşması için spekülasyonlara kesinlikle son vereceğini söyledi. Cansun, "Krediyi ABD'deki Deutschebank üzerinden alıyoruz. Bu bankanın genel müdür muavini ve yardımcıları Çırağan'da kredi anlaşmasının ve stadın...
Tüm Metin

  Artık hüzün yasak
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona yenilgisiyle yaşanan üzüntüyü Türkiye Ligi'nde unutturacaklarını söyledi. Ümit, "Barcelona maçında hepimiz elimizden gelen her şeyi yaptık ama olmadı. Artık, tek hedefimiz üçüncü yıldızı takmak. Büyük G.Saray camiasının...
Tüm Metin

  Hagi Türkiye'nin emrinde
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Türkiye'yi uluslararası alanda başarıyla temsil eden sporculara Spor ve Turizm Elçisi unvanı verilmesi için düğmeye bastı. Ünlü'ye Dışişleri Bakanı İsmail Cem de destek verirken, ülke tanıtımına katkıları için aralarında Fatih Terim, Hagi, İbrahim Kutluay ve...
Tüm Metin

  Ankara çıkarması
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, Ankara'daki ikinci gününde de fırtına gibi esti. Ankara'da şu ana kadar en büyük ilgiyi gören başkan adayı olduğu belirtilen Arat, önceki gün 150 parlamenterin kendisi için verdiği yemek ve 700 delegenin katıldığı resepsiyondaki açıklamalarıyla büyük alkış aldı.
Tüm Metin

  Bilgili bastırıyor
Kongreye 10 gün kala Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili çalışmalarına hız verdi. Dün Beşiktaşlı Eski Sporcular Derneği'ne giden Bilgili, yeni dönemle ilgili projelerini anlattı. Kartal Yuvası'nda yapılan görüşmede samimi bir ortam yaşanırken, dernek başkanı Haluk Özgerçek, "Hasan Arat'tan sonra Serdar Bilgili'yi de dinledik.
Tüm Metin

  Ülker pes etti
Ülker, Avrupa Ligi 2.Turu'nda 3.maçında İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımına İstanbul'da 91-78 yenilerek Final Four şansını tamamen yitirdi. Turuncu-yeşilliler, ilk yarıdaki başa baş oyununa rağmen 2.devrede aksayınca maçı da farklı kaybetti.
Tüm Metin

  Sopa mı alayım?
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki panelde ilginç açıklamalar yaptı. Yıldırım, bir öğrencinin "Futbol Federasyonu'nun G.Saraylı Başkanı gidecek mi?" sorusuna "Bu konuda önemli açıklamalar yapacağım. Kendileri haklı olduğumuzu gösteren davranışlar yapıyor.
Tüm Metin

  Bizi parçalamayın
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, eleştirilere sert yanıt verdi. Alman hoca, "Uzun süre sonra ilk kez puan kaybettik. Bu yüzden yerden yere vurulduk. Bizim berabere kalma hakkımız yok mu. Herhalde bu eleştirileri yapanların başka işleri yoktu. Bizi parçalamaya çalışıyorlar" dedi. Lorant, 4 forvet konusunda da...
Tüm Metin

  Ogün kulübeye
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, G.Antep maçı kadrosuna kaleci Oğuz, Ali Akdeniz, Yusuf, Uche ve Lazetiç'i almadı. Son idmanda kadro arayışları devam ederken, Alman teknik adam Hakan'ı as takımın orta sahasında denedi. Forvette Oktay ile Serhat, bu ikilinin arkasında da Revivo oynadı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır