kapat
22.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Erkekleri çatlatan icat

Yaydığı elektrik alanıyla, baş ve ensedeki hassas noktalar arasında bağ kuran Orgasmatron adlı aygıt, tüm bedende haz ürpertileri yayıyor. Bu özelliği ile baş ağrısı, stres ve sürmenaj gibi sorunlara deva...

Londra'da geçen hafta düzenlenen "İdeal Ev Fuarı"nda sergilenen ürünler arasında en çok sükse yapanlardan biri "Orgasmatron" adıyla piyasa sürülen bir "gelişmiş baş-ense masaj cihazı" oldu.

Baş ve ensedeki masaj noktalarını hafifçe uyarmak üzere tasarlanan Orgasmatron, bakır iskeleti sayesinde bedeni saran elektrik alanıyla da bağlantı kuruyor. Böylece her hareket ettirilişiyle, kullanan kişinin belkemiğinden aşağı titreşimler gönderen cihazın "Orgasmatron" adını da bu etkisinden aldığı ifade ediliyor. Cihazın sergilendiği fuar standının önünde organizasyon boyunca uzun kuyruklar oluşturan meraklılardan birinin deyişiyle, "Orgasmatron bütün vücutta hafif bir karıncalanmayla birlikte, belkemiğinden aşağı ayak parmaklarına kadar ulaşan haz ürpertileri salıyor."

Öte yandan Orgasmatron herkes tarafından kolayca "uygulanabiliyor." Cihaz herhangi bir uzmanlık ya da eğitim gerektirmeyen şekilde, rastgele hareket ettirildiğinde bile etkisini ortaya koyuyor.

YORGUNLUĞA BİREBİR
Peki aletin gerçekten faydası, sağlık üzerinde olumlu etkisi var mı? İptila yaratıcı haz veren etkisi bir yana, "Orgasmatron"un muazzam rahatlatıcı, gerginlik alıcı bir etkisi bulunuyor. Yine baş ağrısı ve vücudun başka bölgelerindeki ağrıların tedavisinde kısmi rahatlatıcı bir etkisi olduğu belirtiliyor.

Zihinsel-bedensel yorgunluk ve sürmenaj hallerinde canlandırıcı bir etkisi olan Orgasmatron, bütün bunların yanı sıra üretici firma yetkililerinin ifadesine göre öğrenme ve yoğunlaşma güçlüğü çekilen hallerde de kullanılabiliyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır