kapat
22.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sizinkiler 300 bin sattı

Salih Memecan Sizinkiler serisinin 11. kitabını yayınladı, kitap bir yılda 300 bin sattı. Memecan, bugün iki ayrı yerde kitaplarını imzalayacak

Limon, Zeytin, Çıtçıt ve Babişko... Onlar içinizden biri, her biri sizin gibi. 10 yıldır sizinle. Salih Memecan'ın günlük, sıradan aile yaşantısını usta mizah anlayışıyla çizgilerine yansıttığı Sizinkiler onlar. Çocukların heyecanla takip ettiği ve imza günlerinde kuyruklar oluşturduğu kitap serisinin satışı bu yıl 300 bine ulaştı. Şimdi de Sizinkiler serisinin 11. kitabı piyasada. Memecan, Sabah gazetesinde yayınladığı bant karikatürlerini topladığı serinin bu kitabına Bumenga çizimlerini de ekledi. Yüzünüzden 'Bumenga da nedir ki?' sorusunu okur gibiyiz. "Bu mendil kaça?" mı dersiniz? "Bu men.. ka.." Yoksa bir cadı mıdır? "Buum... Enga" diye uçurur süpürgesini? Ya da bebeklerin mama istemesi midir?

İMZA RANDEVUSU
Merak edenler kitabı okusun görsün diyoruz ya da bugün Bumenga'nın yaratıcısı ile buluşsun. Nerede mi? Saat 13.00-15.00 arası Mecidiyeköy Profilo Kültür Merkezi'ndeki Remzi Kitabevi'nde ya da 16.00-18.00 arası Etiler Akmerkez'deki Remzi Kitabevi'nde.

Salih Memecan, kitaplarını imzalamak üzere orada olacak. Mart Yayınları tarafından yayınlanan Bumenga, 128 sayfa. Çocuklara kitap okumayı sevdiren Sizinkiler, hem eğlendiriyor, hem öğretiyor ve çok güldürüyor.

Kim kimdir?
Limon: Çıtçıt ve Babişko'nun sevimli, ama pek de uslu olmayan kızları. Sorumluluklarını bilir, ama zaman zaman Zeytin'e uyduğu da vakidir. ayyyy

Zeytin: Limon'un kapı komşusu ve en yakın arkadaşıdır. Parlak zekası, sadece hınzırlığa çalışır. Yaramazlığı yapıp yapıp suçu Limon'a atmasını ise çok iyi bilir. Şakaları ise hiç bitmez.

Babişko: Gazetesine gömüldüğünde tüm dünyayla ilişkisi kesilir. Çıtçıt'ı çok sevmesine karşı bunu belli etmesi gerektiğine inanmaz. Ama kalbini almayı da bilir.

Çıtçıt: Evi çekip çeviren odur. Sorumluluklarını aksatmayan süper bir anne diyebiliriz onun için. Bitmeyen enerjisi ve kıvrak zekası ile çaktırmadan her istediğini yaptırır.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır