kapat
22.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yıllara meydan okuyun

Bir sabah kalkıp aynada kendinize baktığınızda yüzünüzde oluşan ince çizgileri fark ediyor, o pürüzsüz ve gergin cildinizin esnediğini görüyorsanız telaşa kapılmayın!. Yılların ve dış faktörlerin cildinizdeki bu olumsuz etkilerini yok edebilirsiniz

Clarins Fluide Peau Neuve
Özellikle 30 yaşından itibaren bütün ciltlere önerilen ürün, derinin farklı tabakalarının yapılanmasını dengeler, yenilenme sağlar. Cilde tazelik ve ışıltı veren Fluide Peau Neuve, yumuşaklıkla ölü hücreleri gidererek kahverengi lekeleri ve kırışıklıkları hafifletir. Aynı zamanda cildi besler ve dinamizm kazandırır.

Clarins Lift-Minceur Visage
Ürün, genç veya olgun, yüzünü inceltmek, gençleştirmek ya da zayıflama sürecinde yüzünün zamansız yaşlanmasını önlemek isteyenlere tavsiye ediliyor. Lift-Minceur Visage, gerginleştirici ve filtre edici özel aktif maddeler sayesinde, yüzü inceltir, hatlarını güzelleştirip genç bir görünüm verir. Ayrıca cildi gerginleştirip, yüz ovalini yeniden biçimlendirip yüze ışıltı kazandırır.

Clarins Serum Tenseur Raffermissant
Bitkisel oksin içerikli yeni Serum Tenseur Raffermissant, 40 yaş üzerinde olan ve gençliğini korumak isteyenler için ideal. Anında gerginleştirme etkisine sahip ürün, ilk uygulamadan itibaren cildinizi sıkılaştırıp, ince çizgileri ve kırışıklıkları daha az göze çarpar hale getirir. Ayrıca esneklikle sıkılık arasındaki ideal dengeyi de kurar.

Guerlain Issima Success Night
Success Night, cildi kayganlaştırarak yüzün ovalliğini tekrar oluşturur. Bileşimindeki Anti-Cross Linking ile kolajen yaşlanmasına karşı olup, genç kolajen üretimini güçlendirir. Çizgilere karşı yoğun sıkılaştırıcı gece bakım kremi olan Success Night ile cildinize eski elastikiyetini ve sıkılığını kazandırabilirsiniz.

Guerlain Success Lift
Daha sıkı ve güçlü bir cilt için önerilen Success Lift, deriye anında nüfuz ederek germe etkisini hemen gösterir. Buğday proteininin germe, gingo biloba'nın ışıltı verme etkisiyle ürün, yüzün ovalliğini tekrardan oluşturur.

Guerlain Issima Intenserum
Her cilt tipi için ekspres güzellik kürü olan ürün, yorgunluk, stres, fazla güneşlenme, hava kirliliği gibi iç ve dış etkenlere karşı cildin zamanından önce yıpranmasını önler. 25 yaşından itibaren her kadının kullanabileceği Issima Intenserum, yoğun ve canlandırıcı, güçlendirici etkisiyle 14 gün gibi kısa sürede sonuç alabileceğiniz bir bakımdır.

Shiseido Advanced Super Revitalizer
Yenilenmiş patentli formülüyle, Advanced Super Revitalizer, kullanıcıların ihtiyacı olan bakımı tek bir üründe sunuyor. Ürün, cildi çevrenin zararlı faktörlerine karşı korurken, kırışıklık, çizgi, kuruluk ve esneklik kaybı gibi yaşlanma izlerini gözle görülür bir şekilde azaltıyor. Her cilt tipine uygun olan ürün, diri ve genç bir cilde sahip olmak isteyenler için ideal.

Shiseido Benefiance Energizing Essence
Nemlendirici kremden önce kullanılan ürün, cilde hemen nüfuz ederek yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Kırışıklıkları azaltarak düzgün ve güçlü bir cilde kavuşmak için bakım programınıza ekleyebilirsiniz.

La Prairie Age Management Stimulus Complex P.M., Eyes, Lip Repair ve SPF 25
Temel maddesi Retinol bileşimi olan bu serumlardan P.M., içeriği sayesinde cilde maksimum enerji verir ve doğal kolojen ve elastin üretimini hızlandırır. İki formu bulunan bu gece serumunun, P.M. formu normal ciltler için, Delicate ise hassas ciltler için ideal. Age Management serisindeki gündüz serumu Stimulus Complex SPF 25 de retinol ve yüksek korumayı birleştirerek ince çizgi ve kırışıklıklar üzerinde gün boyu etkisini sürdürür. Serinin dudaklar için geliştirilen ürünü Lip Repair ise, hassas cilde sahip dudak bölgesinde oluşan ince çizgi ve kırışıklıkların giderilmesini sağlar. Serinin yeni ürünü Eyes da gece göz serumu olarak göz çevresindeki kırışıklıkları giderici özelliklere sahiptir.

La Prairie C Energy Cellular Serum
Tüm cilt fonksiyonlarını gün boyunca destekleyen ürün, cildin kendi korumasını geliştirir. Doğal savunma mekanizmasını kuvvetlendiren ürün, nem kaybına karşı bariyer oluşmasına yardım ederek enerji verir, nemlendirir ve besler.

La Prairie Cellular Lipo-Sculpting Systeme
Cilde form, sıkılık ve elastiklik kazandıran ürün, yüzeydeki çizgilerin giderilmesine yardım eder. Donuk görünen cildinizi canlı kılan ürün, cilt bariyerlerinin onarılmasına yardım ederken aynı anda donuk görünen cilde parlaklık sağlar.

Juvena Juvenance Face Contouring
Yüz hatları üzerinde güçlü bir bakım ürünü olan Face Contouring, gevşek yüz hatlarına sıkılık vermek ve sarkmayı önlemek isteyen kadınlar için ideal. Şişkinliğin giderilmesine yardımcı olan serum, yoğun nem vererek yüz hatlarında düzelme sağlar.

Elizabeth Arden Ceramide Advanced Time Complex Capsules
Elizabeth Arden Ceramide serisi, ciltte doğal olarak bulunan ancak, dış etkenlerle, yaşam tarzına bağlı olarak ve yaşımız ilerledikçe miktarı azalan yaşlanmaya karşı onarıcı Ceramide'ler içeriyor. Ceramide'lerden başka ardıç ekstresi, Vitamin A türevi ve E vitamini içeren kapsüller, 60 gün boyunca günde tek doz olarak uygulanıyor ve hassas ciltler için de ideal.

Elizabeth Arden Ceramide Firm Lift Intensive Lotion For Face and Throat
Cildin sıkılığını arttıran, yüz ve boyun için yaratılmış toparlayıcı losyon, gözle görünür şekilde çizgi ve kırışıklıkları azaltarak cildin elastikiyetini arttırıyor. Eğer cildinizde, olgun ciltlerin genel problemi olan yaşlılık lekeleri görünmeye başladıysa, bu ürünü sabah ve akşam nemlendirici altına kullanabilirsiniz.

Elizabeth Arden Bye Lines
Serum, ilk çizgi ve kırışıklıkları görmeye, hissetmeye başlayanlar için her türlü cilt tipine uygun yaşlanma izlerini giderici ve gelecekte oluşmasını engeller. Serumla birlikte cilt anında pürüzsüzleşir, genç bir görünüm kazanır. Cildi sıkılaştırır, elastikiyet kazandırırken cildin doğal nemini korur.

Elizabeth Arden Millenium Energist Revitalizing Emulsion
Hafif jel, emulsiyon yapısı ile cildi rahatlatır, nemlendirir, korur ve cilde enerji vererek genç ve diri görünümü yeniden kazandırır. İçeriğiyle en hassas ciltlerde bile kullanılabilen ürün, doğal içerikleri sayesinde gençlik ışıltısını cildinize yeniden verir.

Valmont Regenera II
Regenera II, nemsiz ve çok kuru ciltlerdeki yaşlanma belirtilerini, çizgilenmeler ve kırışıklıkları kontrol eden besleyici, onarıcı, tedavi edici zengin bir cilt bakım kremidir. Çok kuru, olgun ve nemsiz ciltler için ideal olan ürün, hücre yenilenmesini sağlar.

Valmont Bio-Regenetic ve Regenetic
Bio-Regenetic, ince, yağsız bir dokuya sahip jel şeklinde özel bir serumdur. Yaşlılık belirtileri, özellikle yoğun çizgileri olan ciltlerde kullanılır. Hücrelerin canlanması ve yaşlanma belirtilerini geciktirmek için yardımcı olan enerjiyi cilde verir. Aynı zamanda derin çizgileri açar ve cildi gözle görülür bir şekilde toplar. Regenetic ise zengin içerikli bir kremdir. Yaşlanma etkileri görülen tüm cilt tipleri için uygundur. Olgun, karma ve yağlı ciltlerde günlük bakımda kullanılır.

Valmont Bio-Cellular
Uzun vadede cildi kuvvetlendiren koruyan ve nem veren ürün, hücresel yenilenmeyi sağlayarak, cilde elastikiyet kazandırır. Nemsizlik çizgilerini yok ederek, var olan çizgileri hafifleten Bio-Cellular, cilt dokusunu iyileştirir.

Chanel Ultra Correction
Bu seride yaşlanmanın bütün izlerinin silinmesi için 3 ultra onarıcı nemlendirici bulunuyor. E vitamini, organik asitler ve meyan kökü ile cilde bakım uygulayan seriden; eğer cildiniz yağlı veya karma ise onarıcı losyonu, kuru veya normal ise onarıcı kremi kullanabilirsiniz. Onarıcı gece kremi ise rahatlatıcı ve yoğun bakım etkisine sahip. Gece kremi Ultra Correction Nuit, ve gündüz kremi Creme Jour, çizgilere karşı onarıcı, toparlayıcı etkilere sahiptir. Gündüz emülsiyonu Emulsion Jour ise çizgileri gidererek, cilde ovalliğini yeniden kazandırır.

Estee Lauder Resilience Lift Face & Throat Creme and Lotion SPF 15
Verdiği enerjiyle cilt hücrelerine, normal yaşlanma sürecine karşı direnç kazandıran Resilience Lift, cildin kolajen ve elastin üretiminin devam etmesini sağlar. İçerdiği antioksidanlar ve SPF 15 güneş koruma faktörü ile cildi çevre hasarlarından da koruma özelliğine sahiptir. Eğer cildinizde elastikiyet kaybı, nemsizlik, yaşlılık lekeleri ve cansızlık hissediyorsanız, yüz ve boyun bakımınız için ideal.

Estee Lauder Re-Nutriv Lifting Serum
Re-Nutriv serisinde yer alan Lifting Serum zamanın yaşlandırıcı etkilerine karşı ideal. Lifting Serum, cilde uygulandığında toparlanma sağlarken, zaman içerisinde ciltteki incelmeye karşı koyar, dayanıklılığını artırır ve ciltteki kusurları onarır.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır