kapat
22.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Gözlerini kapat güzelleri düşün

Podyumlarda güzellikleri ile nefes kesen mankenler bu kez de radyo aracılığıyla seslerini duyurmaya başlıyor. Türkiye'nin en yeni radyolarından biri olan Genç Radyo, tamamen mankenlerden oluşan DJ kadrosu ile bir ilk'e imza atmayı hedefliyor.

"Türkiye'nin en güzel radyosu" sloganı ile yola çıkan Genç Radyo, kadrosuna podyumların ünlü mankenlerini dahil etti. Gizem Özdilli, Aylin Arasıl, Banu Öztürk, Cansu Dere, Didem Uzel, Ebru Şallı, İpek Tanrıyar, Tuba Ünsal ve Seçkin Piriler'in de aralarında bulunduğu Türkiye'nin en gözde mankenleri, bundan sonra radyoda program hazırlayıp sunacak. Radyonun yöneticilerinden Abdullah Özdoğan ile konuşan Vecihe Aslan, haberi toparlarken neden mankenlerin tercih edildiğini de öğrendi: "Dinleyiciler gözlerini kapatıp, konuşan kişilerle ilgili hayal kursunlar istiyoruz. Ayrıca dinleyici şunu anlayacak ki, mankenler zannedildiği kadar aptal değildir!"

Kim, hangi programı sunacak?

Gizem Özdilli : Mankenlerin de ağzı laf yapar
DJ'lik yapmam için teklif geldi ve kabul ettim. Haftanın bir günü 'Dobra Dobra' adlı bir program yapacağım. O hafta içinde en çok gündem yaratan kişiyle birebir sohbet edeceğim. Herkes ya oyunculuk yapıyor ya şarkı söylüyor. Bu farklı bir iş olacağı için hemen kabul ettim, çok da heyecanlıyım.

Ebru Şallı: Hem güzel hem de akıllıyım
Eğer bir anlaşmaya varırsak, cilt bakımından estetiğe, diyetten vücut bakımına kadar güzellik sırları vereceğim. Abdullah Bey, 'Akıllı olanları seçtik' demekle doğru söylemiş. Biz sadece güzel değiliz, akıllıyız da. Zaten Türkiye'de bir yere gelip de başarılı olanların çoğunluğu akıllı mankenler!

Tuba Ünsal: Ablalarım gibi olmayacağım
Bu arada son anda muhalif cepheye geçenler de var. Tuba Ünsal, "Güzellerle hayal kur" sloganını öğrenince şu açıklamayı yaptı: "Kadroda sadece mankenler varsa çalışmam. 'Seslerini duyup, hayal etmek' ne demek? Bazı mankenler güzellikleriyle para kazandıkları için beyinlerini çalıştırmıyorlar. Ben ablalarım gibi olmayacağım!"



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır