kapat
22.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tamamen duygusal

Perihan Savaş: Bu bir saygı ifadesi. Asena: İbrahim Bey'i seveni ben de severim. Derya Tuna: Davranışları 'tamamen duygusal'

İbrahim Tatlıses, özel hayatında olup bitenlerle gündeme gelmekten bir türlü kurtulamıyor. Kendisi birşey yapmasa, tek söz etmese, bu kez hayatına giren kadınların yaptıkları olay oluyor. İşte böyle bir örnek daha geçtiğimiz hafta sonu yaşandı. Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses'i izlemek için program yapmaya başladığı Maksim Gazinosu'na gitmişti. Sahneye oryantal Asena'nın çıkması ile birlikte ilginç anlar yaşandı. Asena, gitti Perihan Savaş'ın elini öptü ve işler karıştı.

Perihan Savaş, yıllar önce hayatını paylaştığı ve Melek Zübeyde adlı bir kızları olan İbrahim Tatlıses ile geçtiğimiz aylarda yaşadığı gerginliğe sünger çekmek için oradaydı. Ancak Asena da Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses'in birlikte paylaşılan 18 yılın ardından yollarını ayırmasına sebep olan kadındı. Ve o gece Perihan Savaş-Asena cephesinde yaşananlar, Tatlıses'in hayatında önemli bir yeri olan Derya Tuna tarafından değerlendirildi.

'Şaşılacak ne var"
Perihan Savaş hamileyken Tatlıses kalbini Derya Tuna'ya kaptırmış ve bu aşk Savaş-Tatlıses ilişkisinin sonu olmuştu. Yıllar sonra buna benzer bir gelişme Asena yüzünden Derya Tuna ile Tatlıses arasında yaşandığında "Tarih tekerrürden ibaret" sözleri sarfedildi. İşte hayatları bir şekilde İbrahim Tatlıses'in etrafında kesişen kadınlar, bu yüzden, o gece yaptıkları ile yine karşı karşıya geldi. Ali Öztürk bu olayın tarafları ile konuştu ve görüşlerini aldı. Asena "Yaptığımda şaşılacak ne var" diyor, Perihan Savaş Asena'nın elini öpmesini bir saygı ifadesi olarak görüyor, Derya Tuna ise tepki gösteriyordu.

Perihan Savaş:!Görünen köy kılavuz istemez
İbrahim Bey uzun süredir beni ve annemi gazinoya davet ediyordu. O gün fırsat buldum, annemi ve arkadaşlarımı da alarak gazinoya gittim. Çok hoş bir geceydi. Asena ile ilk kez karşılaşıyorum. Bana önce sahneden gül attı. Daha sonra masama gelip, masadaki gülü uzattı, önce ellerimi sonra yanaklarımı öptü. Bu bana göre tamamen bir saygı gösterisiydi. Derya Tuna'nın yorumuna gelince, o konuda konuşmak istemiyorum. Çünkü orada yaşanan ve medyaya yansıyan fotoğraflar herşeyi anlatıyor. Yani görünen köy kılavuz istemez.

Asena: Onu görünce koşup boynuna sarılmak istedim
Bunda şaşılacak hiçbirşey yok. Perihan Savaş'ı hem sanatçı hem de hanımefendi kişiliği ile çok seviyorum. O anda onu gazinoda görünce koşup boynuna sarılmak istedim. Düşündüğüm gibi de yaptım. Onun da beni çok sevdiğini biliyorum. Onu çok sevmemin bir başka nedeni de İbrahim Bey'i çok sevdiğini bilmem. Bu nedenle Perihan Hanım'ın her zaman elini öperim ve her zaman da arkasındayım.

Derya Tuna: İçime sindirmek zor geliyor
Görüntüleri televizyonlarda izledim. Çok duygusaldı. Çünkü onlar kendilerine yakıştığı gibi davranmışlar. Bu ilişkinin 'tamamen duygusal' olduğunu herkes görüyor. Ben yapım itibari ile insanların bu kadar iki yüzlü olmasını bir türlü içime sindiremiyorum. Daha iki ay önce birbirleriyle ilgili neler söylediklerini nasıl unuttular. Dediğim gibi ilişkileri tamamen duygusal.

Sengül BALIKSIRTI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır