kapat
22.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İtiraf.com

Oğlumun kaşlarını özenle alıyorum : ekşisözler; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 28; İl: İstanbul. Eşimin, herkesin dikkatini çekecek kadar kalın kaşları var. Dalga konusu bile oluyor. Ne yazık ki oğlum da babasına çekmiş.

Büyüyünce oğlumla da dalga geçmesinler diye kaşlarını alıyorum. Alınan kaşların zamanla azaldığını duymuştum. Göreceğiz bakalım. Bu yaptığımı annem ya da eşim duysa beni bir daha bebeğimle yalnız bırakmazlar.

10 kardeş olmaktan çok utanıyorum(uşbe; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 29; İl: İstanbul)
10 kardeş olmaktan utanıyorum. Kardeş sayımı sevgililerime söyleyemiyorum. Sorduklarında hemen lafı değiştiriyorum. Bu kompleksimin en önemli nedeninin, daha önce nişanlılık evresi yaşadığım kişinin annesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü her defasında oğluna, "Oğlum onlar 10 kardeş. Evlendiğinizde her ay evine bir tane kardeşi gelse huzurun kalmaz" deyip duruyormuş. Herhangi bir ortamda kardeş sayımı söylediğimde insanların bana acıma ile karışık, "Ayy, nasıl geçiniyorsunuz?" demelerinden nefret ediyorum. Kardeşlerimin hemen hemen hepsi üniversite mezunu ve kariyer sahibi.

Hayatımın en yararlı imzasını attım(Dr. Adrenalin. Cinsiyet: Erkek; Yaş: 35; İl: İstanbul)
Dün akşam nöbette asistanlarla vizit yaparken uzun süreden beri kronik ve ağır bir hastalıktan dolayı hastanede yatan 6 yaşında bir çocuğun çok depresif ve dalgın bir şekilde resim defterine renkli kalemleriyle bir şeyler çizdiğini gördüm. Sayfanın alt köşesine kalemimle kocaman bir 'aferin' yazdım, üç de yıldız çizerek kaşemi basıp imzaladım. Halsiz bakışları birden parladı ama gene de pek yüz vermedi. Biz odadan çıkınca birden, 'Oleeey!' diye bağırıp neşeyle annesine sarıldığını duyduk. Bu hayatımda attığım en yararlı imzaydı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır