kapat
17.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Yalancı bahar

İlk bakışta teker cıvataları gevşemiş, yalpalayan bir otomobil görünümündeydi Göztepe... Savunmasındaki 'balans' bozukluğuna ne demeli? Maçın sonuna kadar ayar tutturamadı bir türlü!

İzmir'in 'bahar havası'nın etkisi desen, Rizesporlular için aynı koşullar geçerli değil mi? Takımın en tecrübelisi, son adam olarak oynayan Erkan inanılmaz hatalar yaparsa, olacağı bu! Rizespor, Erkan'ın affedilmez hatasıyla kazandığı penaltıyla 'bismillah' bir farklı önde başladı maça... Az ve öz geliştirdiği ataklarda etkili olmasının sebebi, Servet ile Emre'nin, Hasan Özer'in sürekli gölgesinde kalmasıydı.

Sorumsuz Göztepe'de sadece Mkhalele vardı 'sorumlu' davranan... Onca top kazanması, taşıması, şut atması, yani tek başına verdiği savaşım neticeyi değiştirmedi.

Rizespor akıllı, iyi de bir takım. Pecze ikinci yarı yaptığı değişikliklerden sonra sadece hücumu düşündü. Göztepe'yi sağ kanattan başladı yıpratmaya. 'Pelteleşen' Göztepe savunması gelen topları uzaklaştıramama beceriksizliğine düşünce, Rizespor'un yakaladığı gol pozisyonlarının ardı arkası kesilmedi.

Abartmıyorum, kaleci Majdan çaresizlikten yediklerinin dışında yüzde 100 çıkardığı dört top var ki, Göztepe'nin az da olsa onurunu kurtardı.

Bahar havası işte... Kimini çarpıyor, kiminin yüzüne kan getiriyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır