kapat
17.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Eczacı teslim

Ayhan Şahenk Spor Salonu'nu dolduran 4 bin seyirci, Eczacıbaşı'ndan final bekliyordu. Ancak İtalyan takımı çok üstün oynayıp 3-0 kazandı. Temsilcimiz, Tenerife ile 15.00'de 3.lük maçı yapacak

Ve Eczacıbaşı'nın Avrupa Şampiyonluğu hayalleri çok çabuk bitti. Mavi-beyazlılar, İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonu'nu tıklım tıklım dolduran 4 bin kişinin önünde İtalya'nın Foppapedretti takımına 3-0 yenilerek final şansını kaybetti. Halbuki çok ümitliydik bu kez. Ama maçın başlamasıyla birlikte oyuncularımızın stresli oldukları dikkatlerden kaçmadı. İtalyan ekibi ise dünyanın en iyi ve en güzel pasörü Cacciatori önderliğinde maça ağırlığını koydu. Takımımızın servis karşılama konusundaki sorunları düzenimizi bozmaya başladı.

3.lük maçına çıkıyoruz
İlk iki seti hiç ortak olamadan 25-18 ve 25-20'lik sonuçlarla kaybeden Eczacıbaşı, 3.setin son bölümünde biraz olsun hareketlendiyse de 25-20 ile karşılaşmayı ve finali İtalyan takımına verdi.

Eczacıbaşı, bugün 3.lük maçında İspanya'nın Tenerife takımıyla oynayacak. Final maçı ise saat 17.00'de İtalya'nın Foppapedretti ve Fransa'nın Cannes takımları arasında oynanacak.

Cengiz TOKGÖZ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır