kapat
17.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Göz-Göz hayat verdi

Göztepe, 16 Eylül 2001'den bu yana deplasmanda maç kazanamayan Rize karşısında ilk yarıyı 2-1 önde kapattı ama ikinci devrede rehavete kapılınca puanları rakibine hediye etti

Ligde geçen hafta deplasmanda Denizlispor'a yenilen Göztepe, dün de alt sıralardan kurtulma savaşı veren Çaykur Rizespor'a kendi sahasında teslim oldu: 2-3. İzmir'de, Beşiktaş'a 6-0 yenildiği karşılaşmadan bu yana maç kaybetmeyen sarı-kırmızılılar 91 gün sonra taraftarlarını üzdü. Son 4 lig maçında galibiyet yüzü görmeyen Rize ise zorlu İzmir deplasmanından 3 puan çıkararak büyük moral buldu.

181 gün sonra güldüler
Rize henüz 3. dakikada Ünal'ın penaltı golüyle öne geçti. Ancak Göztepe 8'de Mehmet, 39'da da Mustafa Özkan'ın golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarı ise sahnede yine Rize vardı. Konuk ekip 52'de Ümit Ozan, 69'da da Tetteh'in golleriyle maçı 3-2 kazanırken 181 gün sonra deplasmanda galibiyet yaşadı.

Türkmen'den müthiş iddia
Göztepe Kulübü Başkanı Hamdi Türkmen, maç sonrasında zehir zemberek açıklamalar yaptı. "Dün (önceki) gece İzmirli bir restoran sahibi, 'Maç 2-2 bitecek ya da Rize 3-2 kazanacak' dedi. Ve maçta hakemin yaptıklarına şahit olduk" diyen Türkmen şöyle devam etti:

'Bizi kurban ediyorlar'
"Aleyhimize bir penaltı ve bir ofsayt gol kararı verildi. Bu hakemlerle bir yere varmak mümkün değil. Federasyon ve Başbakan Yardımcısı Rize'yi kurtarmak istiyorsa Göztepe'yi kurban etmesin. Böyle lig olmaz. Biz namusumuzla mücadele ediyoruz, hakemler izin vermiyor. Göztepe üzerinde oyunlar oynanıyor. Rize Başkanı, maça Aydın'dan hakem atanmasına tepki göstermedi. Trabzon'dan hakem verilse ben karşı çıkardım."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır