kapat
17.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Çalıştım, kazandım!

Gülben Ergen, "Benimle dizide oynayan bir yere gelir" diyen Kadir İnanır'a sahneden mesaj gönderdi. "Yıllardır sadece onunla çalışmadım. Çalışarak elde ettiğim ciddi bir altyapım var."

Sanatçı Gülben Ergen ve Beyaz "Sana Creme Bonjour" etkinliği kapsamında önceki gün Giresun 19 Eylül Spor Salonu'nda izleyiciyle buluştu. Sahneye ilk Gülben Ergen çıktı. Son 3 yılda Sana konserleriyle 26 il dolaşan Gülben Ergen, konserinde şarkılarını ezbere söyleyen seyirci karşısında duygulanıp gözyaşlarını tutamadı. Şovmen Beyaz ise, sevgi gösterileri karşısında önümüzdeki ay kentte bir stand up gösterisi yapma kararı aldı. 4 bin kişinin hınca hınç doldurduğu kapalı salondaki konserde yeni albümü için çalışmalarını sürdüren Gülben Ergen, zaman zaman uzun süredir konuşmadığı polemiklerle ilgili konuştu. Ergen, kendisini "nankörlük"le suçlayan aktör Kadir İnanır'a sahneden mesaj gönderdi:

HÜLYA'YA KÜS DEĞİLİM
"İnsan yaptığı işlerle bir yere gelir. Tek bir projeyle bir yere gelinmez. Tek bir stara sığınmakla gelen şöhretin hayrını göremezsiniz. Yıllardır sadece Kadir İnanır'la çalışmadım. İbrahim Tatlıses, Huysuz Virjin, Kenan Işık'la da çalıştım. Hepsinin doğru tarafını kapmaya çalıştım. Başarımın ardında tek bir kişi yok. Daha öncesinden çalışarak elde ettiğim ciddi bir altyapım var. Herkes de böyle yapmalı."

Hülya Avşar'la tartışmasının da bir moda gibi olduğunu söyleyen Ergen, "Bizim kavgamızın bu kadar uzamasının nedeni, kabul ettiğim bir başarı vardı ortada ama benim de başarımın kabul edilmesini, alkışlanmasını istedim. Ben küs değilim. Benden rahatsız olanlar benimle küser" diye konuştu.

Bülent İPEK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır