kapat
17.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kartal'a acil testosteron

İngiliz bilim adamları "evinde oynamak futbolcuya yarıyor" diyor ama bu aşı Beşiktaş'a tutmuyor. Beşiktaşlı futbolcuların hormonları deplasmanda çalışıyor!

Evindeki son maçta yine istediği başarıya ulaşamayan ve Denizlispor'la 2-2 berabere kalan Beşiktaş, bu sezon kendi sahasında deplasmana oranla daha fazla puan kaybetti. Siyah-beyazlılar, bu sezon ligde kaybettiği 27 puanın 15'ini kendi sahasında, 12'sini ise deplasmanda yitirdi.

REKOR KANARYALARIN
BJK İnönü Stadı'nda saha ve seyirci avantajını iyi kullanamayan Beşiktaş, İstanbul'da yaptığı 14 lig maçında 8 galibiyet, 3 yenilgi ve 3 beraberlik aldı.

Deplasmanda yaptığı 13 maçta ise 8 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi alan Kara Kartallar, dış sahada kendi sahasından daha başarılı bir grafik çizdi. Sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Beşiktaş, ligin ilk haftasında kendi sahasında Trabzonspor'a yenilerek şok yaşadı; 5. haftada İstanbulspor, 23. haftada da Ankaragücü'ne BJK İnönü Stadı'nda yenildi.

Fenerbahçe ise kendi sahasında galibiyet rekorunu elinde tutan Türk takımı... Önceki sezon, geçen sezon ve bu sezon evinde üst üste 24 maç kazanan Sarı Lacivertliler, bu sayıyı 25 çıkarabilseydi, Arjantin'in River Plate takımının elinde bulundurduğu dünya rekorunu egale etmiş olacaktı. Ama kendi sahasında Beşiktaş'a yenildiler. Bu sonuç normal değil mi!



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır