kapat
06.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sultan'ın ev derdi tatlıya bağlanıyor

Türkan Şoray ile Rüçhan Adlı'nın torunu Gökhan Adlı buluştu. Sultan gereken parayı bulacağını belirtip 15 gün süre istedi. Adlı da kabul etti
Türkan Şoray ile 22 yıl birlikte yaşadığı film yapımcısı Rüçhan Adlı'nın torunları arasındaki ev davası tatlıya bağlanmak üzere. Şoray'ın açık arttırma bedeli olan 1 trilyon 100 milyar lirayı tedarik etmeye çalışmasının ardından açıklama yapan torun Gökhan Adlı, "Eğer böyle bir şey söz konusu olursa mahkemeye gitmeden sorunu kendi aramızda çözebiliriz. Bizim Türkan hanımla bir problemimiz yok. Sadece hakkımızı istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

EMLAKÇILAR PEŞİNDE
Evin bedelinin 700 milyarlık bölümünü bulan ve geri kalan 400 milyarı banka kredisi ile karşılamayı düşünen Türkan Şoray, geçtiğimiz hafta bu haberin gazetemizde yayınlanmasından sonra torun Gökhan Adlı'yı arayarak görüşmek istediğini bildirdi. Pazartesi öğle saatlerinde Şoray'ın ve dedesi Rüçhan Adlı'nın yıllarca birlikte yaşadığı Etiler'deki eve giden torun Gökhan Adlı, Türkan Şoray ile bir buçuk saat görüştü.

Şoray Gökhan, Adlı'ya özetle şöyle dedi: "Bu olayın artık daha fazla uzamasını istemiyorum. Herkes bunu konuşuyor. Emlakçılar tarafından rahatsız ediliyorum. Evin birçok talibi varmış. Bu işi daha fazla uzatmayalım. Bana 15 gün daha süre vermenizi rica ediyorum. Ayın 20'sinde yeniden buluştuğumuzda paranın tamamını size vereceğim."

Bu sözlerden ikna olarak evden ayrılan Gökhan Adlı ise açıklamasında Şoray'ın istediği süreyi bekleyerek geçireceklerini ve konuya olumlu baktıklarını söyledi.

DURUŞMADA ÇARPICI İFADELER
Bu arada Rüçhan Adlı'nın torunları Faruk Rüçhan ve Mustafa Gökhan Adlı'nın Türkan Şoray aleyhine, İstanbul 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada tanıklar ilginç iddialarda bulundular:

* Eski dostları Saliha Düztepe: 'Hak istemeyin' dedi
"Rüçhan Adlı evin Şoray'a ait olduğunu söylerdi. Oğlu Şevket Adlı'ya da 'Hak talep etmeyin' demişti. Şoray, Ünal ile evli olduğu süre zarfında, evi kullanan Rüçhan Adlı'dan herhangi bir kira istemedi. Oğul Şevket Adlı da sağlığında kira veya hak talebinde bulunmadı."

* 28 yıllık hizmetçi Gülşen Alpay: Şoray'ı tehdit etti
"Arsa Şoray'a aitti. Cihan Ünal ile evlenmek isteyince, Rüçhan bey, 'Tapunun yarısını vermezsen, ben de evlenmene izin vermem' diye baskı yaptı. Hatta, 'Vermezsen öldürürüm' diye tehdit etti. Sonra tapu memurları gelip evin yarısını Rüçhan Adlı'nın üzerine geçirdiler."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır