kapat
06.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Terim Parma'ya

Fatih Terim'in Milan-Inter derbisini izlemesi Çizme'yi karıştırdı. İtalyan medyasına göre İmparator, Napoli ya da Parma'da görev yapacak

Terim'den teşekkür
Fatih Terim, İtalya'nın gündeminden düşmüyor. Ünlü teknik adamın, eski takımı Milan ile Inter arasındaki derbi maçını izlemeye gitmesi Çizme basınında günün konusu oldu. Corriere Dello Sport gazetesinde, dün, "Terim: İtalya, yine de teşekkürler" başlığıyla yer alan haberde Fatih Terim'in, "İtalya'da hâlâ benden konuşulması beni gerçekten memnun ediyor. Bu, yaptığım işlerin İtalya'da iyi şeyler bıraktığı anlamına gelir. Diğer taraftan, İtalyan basınıyla ve bu ortamdaki diğer insanlarla iyi anlaştım" sözlerine yer verildi.

"Hücumu seviyorum"
Hücuma yönelik futbolu sevdiğini tekrarlayan Terim, "Ama siz sadece sonuçlara bakıyorsunuz. Eğer takımım 1-0 öndeyken hücum oyuncusunu oyundan alıp yerine defans oyuncusu sokarsam seyirci beni alkışlıyor ve basın iyi bir iş yaptığımı söylüyor. Bu İtalyan futbolunun mentalitesi" yorumunda bulundu. Gazete ayrıca tecrübeli teknik adamın 2.Lig'de yer alan Napoli veya Hakan Şükür'ün de forma giydiği Parma takımlarına gitme olasılığı üzerinde durdu. Fatih Terim, derbi maçını Fiorentina ve Milan'da yardımcılığını yapan Antonio Di Gennaro ile birlikte izledi.

Gattuso'yu beğendi
Terim'in statta Milanlı yöneticilerden Braida ve sakatlıkları devam eden futbolculardan Maldini, Inzaghi ve Ambrosini ile selamlaştığı kaydedildi.Tuttosport gazetesinde yayınlanan ve "Terim, hayal kırıklığında bir imparator" başlığıyla verilen haberde, ünlü teknik adamın derbi maçında en çok Milan'lı Gattuso'nun oyununu beğendiği belirtildi. Aynı gazetede, Fatih Terim'in Milano'da Bodrum'daki evi için eşya satın aldığına da değinildi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır