kapat
06.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Mehpare'nin oğlu binbir surat çıktı

Dizide Mehpare rolünü oynayan tiyatro sanatçısı Nedret Özbek'in oğlu Melih Özbay çalıntı otomobil satmaya çalışırken yakalandı
Yıllardır çeşitli televizyon kanallarında yayınlanan "Mahallenin Muhtarları" adlı dizide "Mehpare" rolünü oynayan Nedret Özbek'in oğlu Melih Özbay, çalıntı bir otomobili satmaya kalkışırken yakalandı. Polis tarafından uzun süredir arandığı belirtilen Özbay'ın evinde yapılan aramalarda da adına düzenlenmiş sahte silah ruhsatı, ehliyet, diplomat ve başkomiser kimlikleri ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren İstanbul Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Güngören'den çalınan 34 TH 128 plakalı otomobili Merter'de satmaya çalışan Melih Özbay'ı yakaladı. "Mahallenin Muhtarları" dizisinin sevilen yıldızlarından olan tiyatro sanatçısı Nedret Özbek'in oğlu olan Özbay'ın ev ve işyerinde yapılan aramalar onun bir "binbir surat" olduğunu ortaya çıkardı.

SAHTE KİMLİKLER
Özbay'ın değişik fotoğraflarını kullanarak sahte isimlerle çok sayıda silah ruhsatı, ehliyet, diplomat ve başkomiser kimlikleri ile sahte vize hazırladığı belirlendi. Ayrıca silah ve telsiz ele geçirildi.

Ruhsat çıkarmak isteyenlere yardımcı olduğunu söyleyen Özbay'ın bu amaçla sahte başkomiser kimliği hazırladığını itiraf ettiği öğrenildi. Özbay'ın, diğer sahte kimlikleriyle ilgili olarak herhangi bir açıklama yapmadığı belirtildi.

Zafer KÜTÜK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır