kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yeni Range Rover'da 198 farklı seçenek var

Önümüzdeki ay Türkiye'ye gelecek yeni Range Rover 198 farklı donanımı ile kişiye özel olarak tasarlandı
Land Rover'In üst düzey müşteriye hitap eden Range Rover modeli yenilendi. Motorundan iç dizaynına, dış görünüşünden süspansiyonlarına kadar değişen yeni Range Rover'ı test etmek için gittiğimiz İskoçya'da aracı her şartta denedik. Aracı test ettiğimiz Aberdeen şehri yakınlarındaki Novar House, Highland diye adlandırılan İngiltere'nin en soğuk ve en çetin coğrafi bölgesinin içinde yer alıyor. Asfaltta, karda ve sularda dolaştığımız yeni Range Rover standart donanımıyla hem çok lüks hemde tam bir off-road aracı.

Yol arkadaşım Türkiye'deki Camel Trophy'cilerin hocası Metin Kap'a göre araç, bir off-road'cu için fazlasıyla lüks olmasına rağmen, zorlu şartlarda gösterdiği performans ve yol tutuşuyla başarılı. Range Rover'la yaklaşık 1 metrelik su birikintisine korkmadan girebiliyor. Land Rover'ın geliştirdiği Eğim İniş Kontrolü (HDC) sistemi ile aşağıya bakmaya bile çekindiğiniz kadar dik ve sarp bir yokuştan zorlanmadan inebilirsiniz.

Mart ayının ortasından itibaren Türkiye'de satışına başlanacak yeni Range Rover 4.4 litre 8 silindir benzinli motor ve 3.0 litre 6 silindirli dizel motor seçenekleriyle şatışa sunulacak. Ayrıca araç 198 farklı dış renk, iç döşeme kombinasyonu ve donanım farklılıklarıyla da Land Rover'ın "Kişiye özel" olarak adlandırdığı konsept sayesinde geniş bir kesime hitap edecek. Yeni Range Rover'ın Türkiye'deki satış fiyatı ise yaklaşık 128 bin euro (145 milyar lira) civarında olacak.

İlker AKGÜNGÖR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır