kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Akbank axess'le piyasaya giriyor

Akbank, sloganı 'kazançlı yaşam kartı' olan axess adlı yeni bir kartla piyasaya giriyor.
Advantage'ın sahibi Boyner Grubu ile hedeflenen ortaklık girişiminin yarıda kesilmesinin ardından kart pazarından pay almak için kolları sıvayan Akbank, bu ürünle 2002 sonunda 1.3 milyon adet müşteri hedefine ulaşmayı amaçlıyor. Kartın tanıtımını yapan Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul, yeni felsefelerinde kilit kelimenin "müşteri" olduğunu belirterek, Türkiye'de bireysel bankacılıkta önemli bir büyüme öngördüklerini söyledi.

Kurtul, axess'in Akbank'ın yenilikçi, yaratıcı, cesur ve müşteri odaklı bireysel bankacılık anlayışının en güzel örneği olduğuna işaret etti. Kurtul, "Axess ile sadece müşteri beklentilerini karşılamayı hedeflemedik. Müşteri beklentilerini aşmak, hayalleri zorlamak, büyüleyici bir kalite için bir ilk yaratmak istedik" diye konuştu.

Akbank Genel Müdür Yardımcısı İlker Oral da, mevcut kartlardaki ortak özelliklerden farklı bir kart yaratmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu kart, dünyada müşteri bağımlılık programıyla piyasaya çıkan ilk kart" dedi.

ÖZELLİKLERİ NELER?
Aynı zamanda bir kredi kartı olarak kullanılan axcess, halen anlaşma yapılan 109 mağazada, 2 bin 348 satış noktasında yapılan alışverişleri taksitlendiriyor. Buralarda yapılan her alışveriş, kartın üzerinde bulunan chip sayesinde anında paraya dönüştürülüyor. "Chip para' adı verilen bu kazanç, alışverişin yapıldığı anda kullanıma hazır hale geliyor. Axess, bu olanağı sunan dünyanın ilk kartı ünvanını taşıyor. Taksit sayısı markadan markaya 2 ile 12 ay aralığında, chip para oranı da yüzde 1 ile 10 aralığında değişiyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır