kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

'Melek'i kaçıran tanıdık biri'
İzmir Karşıyaka'da evinin önünde annesini beklerken kaçırılan ve 20 milyar fidye istenen 4 yaşındaki Melek Kalkan'dan henüz haber alınamadı. Küçük Melek'in kaçırılmadan önce babası Mehmet Sait Kalkan'ın 20 milyar liraya ev aradığını belirleyen polis, "Mehmet Bey, elinde 20 milyar lirası olduğunu tüm yakın çevresine söylemiş. Tahminimize göre, küçük Melek, bu paraya göz koyan bir tanıdık tarafından kaçırıldı. Kalkan'ın tüm yakınlarının ve iş arkadaşlarını incelemeye aldık" dedi. Kalkan Ailesi'nin komşuları ise tinercilerden şüphelendiklerini söylediler.

Bayat balıkla yoğurt tatlısı yedi, öldü
Bursa Merinos Karakolu'nda görevli polis memuru Musa Sevinç, eşi Gönül (29), çocukları Mustafa (8) ve Büşra (12) önceki akşam yemekte hamsi yedi. Yemeğin ardından misafirliğe giden Sevinç Ailesi, burada ikram edilen yoğurt tatlısını yedikten sonra Kızyakup Mahallesi'ndeki evlerine döndü. Sabah erken saatlerde kalkan çocuklar, anne ve babalarını kaldıramayınca komşularına haber verdi. Zehirlendikleri belirlenen çift hastaneye kaldırıldı. Anne Gönül Sevinç, kurtarılamadı; baba Musa Sevinç ise yoğun bakıma alındı. Zehirlenmeye bayat balığın neden olduğu belirtildi.

İşsizlik intihar ettirdi
Üsküdar Çengelköy'de 22 yaşındaki Meryem Şamdan dün sabah odasında kendisini çamaşır ipiyle tavana asarak intihar etti. Meryem'in babasının işşiz olmasına üzüldüğü ve ekonomik sıkıntı nedeniyle bunalıma girdiği ileri sürüldü. Kadıköy'de oturan ve uzun süredir psikolojik tedavi gören kulak-burun-boğaz doktoru 39 yaşındaki Fatih Çapan da silahla canına kıydı.

Babasını bıçakladı
Beşiktaş'ta Buğra Özinal adlı genç, tartıştığı babası Ruhşen Özinal'ı üç yerinden bıçakladı. Özinal, daha sonra polisi arayıp "Babamı bıçakladım. Çok kan kaybediyordu" dedi. Olay yerine giden polis, talihsiz adamın cesediyle karşılaştı. Hain evlat Bahçelievler'de annesinin evinde yakalandı.

8 talihli 48'er milyar kazandı (6 - 11 - 19 - 22 - 25 +12)
Şans Topu'nda 5+1 bilen 8 kişi 48 milyar 960 milyon 215'er bin lira kazandı. Çekilişte 5 bilenler 446 milyon 380'er bin lira, 4+1 bilenler 55 milyon 905'er bin lira, 4 bilenler 5 milyon 725'er bin lira, 3+1 bilenler 2 milyon 885'er bin lira, 3 bilenler 610'ar bin lira, 2+1 bilenler 1 milyon 70'er bin lira, 1+1 bilenler 570'er bin lira alacak.

MİT'çilerin cenaze namazı ayrı kılındı
MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş'in Özel Kalem Müdürü ve sekreterinin cenazeleri dün toprağa verildi. Ayrı ayrı camilerde kılınan cenaze namazlarına Müsteşar Şenkal Atasagun çelenk gönderirken, emekli Müsteşar Yardımcısı Miktat Alpay özel kalem müdürünün cenazesine katıldı. Para yüzünden çıkan tartışmada çalışma arkadaşı Mehmet Halit Erbay tarafından başından vurularak öldürülen, sekreter Derya Yılmaz'ın cenazesi Hacı Bayram Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi. Sekreteri öldürdükten sonra intihar eden MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş'in Özel Kalem Müdürü Mehmet Halit Erbay'ın cenaze namazı ise Kocatepe Camii'nde kılındı. Çok sayıda asker ve sivil yetkilinin katıldığı cenaze namazından sonra Erbay da Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Vali'den "Boşboğazlık" savunması
Gizli kalması gereken nükleer dedektörlerin Kapıkule Gümrük Kapısı'na takıldığını basına göstererek devlet sırrını açıklayan Edirne Valisi Fahri Yücel, "Bilgi verme isteği Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğü'nden geldiği için izin verilmesinde bir sakınca görülmemiştir" dedi. Yücel, şunları söyledi :"Pazartesi günü akşamı, Bulgaristan'ın Haskova Valiliği ile yapılan görüşmeler dönüşü Kapıkule Sınır Kapısı'nda işlemlerin tamamlanması sırasında nükleer madde dedektörleri konusunda haber yapmak üzere burada bulunan basın mensuplarının yanında Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğü'nce basına bilgi vermek üzere izin istenmiştir. Konu hakkında orada bulunan Gümrük Muhafaza Başmüdürü'nden bilgi alınmış ve gerekli izin verilmiştir. Verilen bu izin üzerine Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğü'nce basın mensuplarına 05.02.2002 tarihinde açıklamalar yapılmıştır."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır