kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Blair ailesi şokta

İngiltere Başbakanı Tony Blair'in çocuklarına kickbox ve karate dersleri veren Ian McSween tartıştığı adamın boğazını kesti.

İngiltere Başbakanı Tony Blair bir cinayet haberiyle sarsıldı. Blair'in oğulları Euan (18), Nicky (16) ile kızı Kathy'ye (13) kickbox, karate gibi uzak doğu sporları dersleri veren Ian McSween sevgilisiyle birlikte olan erkeğin boğazını kesti. 30 yaşındaki McSween, 6 aydır Emma Parkinson'la birlikteydi. Parkinson ilişkiyi bitirmek istiyor, McSween, ise sevgilisini kaybetmemek için uğraşıyordu. Geçtiğimiz gün McSween, genç kadının evine gitti ve gördüğü manzarayla çılgına döndü.

DÜZGÜN BİRİYDİ
Emma, eski sevgilisi Franklin Byam ile birlikteydi. McSween ile Byam arasında tartışma çıktı. Aynı kadını seven iki gençten McSween, kavga sırasında eline geçirdiği mutfak bıçağını Byam'ın boğazına sapladı. Atar damarı kesilen Byam, kan kaybından olay yerinde yaşamını yitirdi. Tutuklanan McSween'in davası sürerken McSween'in çalıştığı spor salonunun sahibi Keit Wilson, "McSween'i Sayın Blair'in çocuklarına ders vermesi için ben görevlendirdim. Düzgün bir insandı. Herhangi bir şüphem olsaydı ona bu sorumluluğu vermezdim" diye konuştu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır