kapat
29.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dünyanın sonu değil

Diyarbakır beraberliği Kartal'da moralleri bozmadı. Menajer Engin ve futbolcular, "Ligin bitimine 14 hafta var. Yola devam ediyoruz" dedi

'İddiamız sürüyor'
Lider G.Saray'la 1'e düşen puan farkını Diyarbakırspor'la berabere kalarak yeniden 3'e çıkaran Beşiktaş'ta şampiyonluk havası bozulmadı. Menajer Sinan Engin, Diyarbakır maçında özellikle kötü zeminin kendilerini etkilediğini vurgularken, "Diyarbakır tüm takımlar için zor bir deplasman. Buradan 1 puanla ayrıldığımız için memnunuz. Puan kaybedilmeyecek diye bir şey yok. Biz her zamanki gibi şampiyonluk iddiamızı sürdürüyoruz" dedi.

Tayfur kendinden emin
Futbolcular da, maç sonrası basın toplantısında aldıkları puanın önemli olduğunu belirten Daum gibi beraberliğin kötü bir sonuç sayılmayacağını vurguluyor. Kaptan Tayfur, Diyarbakır karşısında iyi oynayamadıklarını vurgularken, "O kötü zeminde yapabileceğimiz bir şey yoktu. Beraberlik dünyanın sonu değil. Ligde daha 14 hafta var ve biz şampiyonluk yolunda ilerliyoruz" ifadesini kullandı.

'Beşiktaş bu değil'
Kaçırdığı gollerle eleştirilen Ahmet Dursun da Diyarbakırspor maçının sonucunun Beşiktaş için ölçü olmayacağını söyledi. Yıldız futbolcu şöyle konuştu: "Sürekli tekme yedik. Bu şartlarda ancak bu kadar futbol oynanırdı. Bu oyun Beşiktaş'ın gerçek gücünü göstermiyor. Kimse merak etmesin, önümüzdeki haftalarda oynayacağımız futbol ve atacağımız gollerle yarışı sürdüreceğiz."

Vahap HACIOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır