kapat
29.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Aşkların en güzeli

Fatma Girik, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrolleri paylaştığı atv'nin yeni dizisi 'Asmalı Konağın Hanımı' New York'tan Urfa'ya uzanan umutsuz bir aşkı konu alıyor
Birbirinden muhteşem yerli dizileri ile milyonları televizyonlarının başına kilitleyen atv, dev bir yeni projenin son hazırlıklarını da tamamlamak üzere. Bu sezon ekranlara sürdüğü 'Deli Yürek' ve 'Yeter Anne' adlı yapımlar ile "Yerli dizi atv'de izlenir" sloganını iyice pekiştiren atv'nin Mart ayı başlarında ekranlara getirmeyi planladığı yeni kozunun adı 'Asmalı Konağın Hanımı'.

ÜMİT EFEKAN YÖNETTİ
Türk sinemasının dev ismi Fatma Girik ile 'Aşkın Dağlarda Gezer' adlı diziyle oyunculukta da başarılı olduğunu ispatlayan müzik dünyamızın yakışıklı sanatçısı Özcan Deniz'i buluşturan "Asmalı Hanım'ın Konağı"nın yapımcılığını ekranda birçok başarılı yapıma imza atan Abdullah Oğuz üstleniyor. Genç kuşağın hızla yükselen yıldızı Nurgül Yeşilçay'ın da rol alacağı, Yeşilçam'ın başarılı yönetmenlerinden Ümit Efekan'ın yöneteceği bu müthiş proje; babasından güçlü bir aşiretin reisliğini miras alan Urfalı Seymen Karadağ (Özcan Deniz) ile sevdalandığı diplomat kızı Bahar'ın (Nurgül Yeşilçay) New York'tan Urfa'ya uzanan fırtınalı öykülerini konu alıyor.

DOĞU İLE BATI BULUŞUYOR
Evliliği ile birlikte doğduğu toprakları, dolayısıyla da kendisini yeniden keşfeden bir kadın, Batılı eğitimine rağmen Doğulu olmanın izlerini genç bir adam ve aşiretinin hikayesini ele alan dizinin çekimleri Şubat ayının ikinci haftasında Amerika'da start alacak.

Rol gereği Amerika'da eğitim gören Seymen Karadağ (Özcan Deniz) ile diplomat kızı Bahar'ın (Nurgül Yeşilçay) tanışma sahnelerinin çekimleri için Şubat ayının ikinci haftasında New York'a gidecek olan dizi ekibi, daha sonra Urfa'ya dönerek çekimlere orada devam edecek. Yüreklerde iz bırakacak öykülerin yer aldığı bu iddialı dizi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyleyen yapımcı Abdullah Oğuz, "Elimizde sıkı bir senaryo, güçlü bir oyuncu kadrosu ve deneyimli bir ekip var. Hep birlikte başarıya kilitlendik" diyor.

Abdullah Oğuz: Yılın dizisi olacak
Ünlü yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz, iş yaşamına Amerika'da başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde moda sektörünü görüntülü video katoloğu kavramı ile tanıştırarak 'harika çocuklar' listesine yerleşti. Oğuz her yıl binlerce saatlik tv programı, dizi, drama, klip ve yüzlerce reklam filmi üreten biri New York diğeri Türkiye'deki iki dev 'hayal fabrikası' ANS'lerin sahibi. "Asmalı Konağın Hanımı"nın yılın dizisi olacağını savunan Oğuz "Senaryo daha ilk anda beni etkiledi. Projeyi güçlü bir oyuncu kadrosu ile daha da zenginleştirdik. Yeşilçam'ın efsane ismi Fatma Girik'in projeyi beğenmesi beni daha da umutlandırdı. Özcan Deniz'in yaratacağımız kahramanı çok benimsemesi de bizim için ayrı bir şans. Bir kez daha iddia ediyorum; bu dizi milyonları ekranları başına kilitleyecek" diyor.

Ali ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır