kapat
29.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kapkaççı hayvanlar Kurtuluş'ta saldırdı

Kapkaççıların saldırısına uğrayan iki kadından birinin parmağı, birinin de kulağı kopacaktı
Şişli Kurtuluş'ta 6 yaşındaki oğlu ile akraba ziyaretinden dönen Münevver Yeşiltepe (28), kapkaçcıların saldırısına uğradı. Çantasını almak isteyen kapkaççılara direnen genç kadın, yüzünden ve ellerinden aldığı 8 bıçak darbesiyle yaralandı. Parmağı kopma noktasına gelen Münevver Yeşiltepe'ye mikro cerrahi ameliyatı yapıldı. Kadınların korkulu rüyası haline gelen kapkaç dehşetinin son adresi Kurtuluş oldu. Saat 14.00 sıralarında küçük oğlu Fırat ile birlikte akraba ziyaretinden dönen Münevver Yeşiltepe, otomobille arkadan yaklaşan kapkaçcıların saldırısına uğradı.Genç kadın, elindeki çantasını almak isteyen 18-20 yaşlarındaki kapkaççılara direnmeye çalışınca bıçaklı saldırıya uğradı. Yeşiltepe, yüzünden ve ellerinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Şoka giren küçük Fırat ise gözyaşlarına boğuldu.

Yere düşen anne, hastaneye kaldırıldı. Kapkaçcılar ise çantayı alamadan kaçtı. Genç kadın sol el parmaklarından birinin kopma noktasına geldiği saptanınca ameliyata alındı.

AYNI SEMTTE 2. DEHŞET
Kurtuluş'ta gece de Aktaş Sokak'ta Gülümser Emir (45) adlı kadının çantası kapkaççılar tarafından alınmak istendi. 4 kapkapçı direnmesi üzerine Emir'i boynundan ve kulak arkasından bıçakladı. Kanlar içinde yere düşen Emir'in kulağında kopma tehlikesi var. Kapkaççılar ise izlerini kaybettirdi.

Okan YILDIRIM/Serdar CANİPEK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır