kapat
29.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Mercedes'inde öldürdüler

Öldürülen işadamı Ahmet Kaya'nın yakınları: "Kuşadası'nın merkezinde belediyeden kiraladığı yer önce Doğulu vatandaşların elindeydi. Bu yüzden vurulmuş olabilir."
Aydın'ın turistik ilçelerinden Kuşadası, esrarengiz bir cinayetle sarsıldı. Geçtiğimiz yıllarda mafya infazlarının yaşandığı Kuşadası'nda, bu kez "Pizza Pizza" adlı lüks restoranın sahibi kaçırılarak öldürüldü.

Korkunç olay şöyle gelişti: İşadamı Ahmet Kaya, önceki gece 23.00 sıralarında restoranının personel servisi ve pizza dağıtımında kullandığı minibüs ile işyerine gitmek üzere yola çıktı. Kimlikleri belirlenemeyen ve dört kişi oldukları sanılan saldırganlar, işadamının önünü kesip minibüse bindi. Kaya'yı silah zoruyla Yaylaköy yönüne götüren saldırganlar, yolda aşırı hız yapınca şüphelenen vatandaşlar tarafından jandarmaya ihbar edildi. Minibüs Yaylaköy'da bir hendekte bulundu. Arabayı terk eden saldırganlar ise, bir başka araçla tekrar Kuşadası'na dönüp, işadamının Umutkent Sitesi'ndeki evine gittiler. Kaya'yı evinin önündeki kendi Mercedes'ine bindiren saldırganlar, bu kez onu ters istikametteki Güzelçamlı'ya götürdüler.

CESEDİ BULUNDU
Mercedes'in Davutlar Milli Parkı yakınlarında görüldüğü ihbarını alan polis, bu bölgede araştırma yapmaya başladı. İşadamının arabası saat 02.00 sıralarında parkın sahilinde terk edilmiş olarak bulundu. Arabadan, gözü bağladıktan sonra kafasına tek kurşun sıkılarak öldürülen talihsiz işadamının cesedi çıktı. Ahmet Kaya'nın geçtiğimiz yıl Almanya'dan döndüğü ve Ağustos ayında "Pizza Pizza" adlı restoranı açtığı belirtildi. Yakınları, Ahmet Kaya'nın Kuşadası'nın merkezi yerindeki restoranı belediyeden kiraladığını belirterek "Bu yer daha önce Doğulu vatandaşların elindeydi. Bu yüzden öldürülmüş olabilir" dediler.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır