kapat
19.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Malatya-İstanbulspor
Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında bugün 3 gündüz maçı oynanacak. 13.30'da Malatyaspor-İstanbulspor, Ankaragücü-Antalyaspor ve Diyarbakırspor-Gençlerbirliği karşılaşmaları yapılacak.

G.Saray-Karşıyaka
Basketbolda Ligi'ne bugün 2 maçla devam ediliyor. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 15.00'de Galatasaray-Pınar Karşıyaka karşılaşması yapılacak. 16.00'da Bursa'da Oyak Renault, Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Filede 6 maç var
Voleybol Ligleri'ne 6 maçla devam ediliyor. Program şöyle: (Bayanlar) 16.00 Eczacıbaşı-Kocaeli, 16.30 İller Bankası-İnterfarma; (Erkekler) 13.00 Çankaya Belediyesi-Türk Telekom, 13.00 Marmara Koleji-Ziraat Bankası, 14.30 Fenerbahçe-Beşiktaş, 19.00 SSK-Galatasaray.

Kosta Rika'da şok
Türkiye'nin Dünya Kupası Finalleri'ndeki rakiplerinden Kosta Rika Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Fabio Garnier Nieto'nun oğlu kaçırıldı. Adalet Bakanı Ramos, dün bir radyoya verdiği demeçte, polisin, Garnier Nieto'un 35 yaşındaki oğlu Fabio Garnier Fernandez'in kaçırılma olayını soruşturduğunu doğruladı.

D.Şafaka sevindi
Basketbolda 12. haftanın ilk maçında Darüşşafaka, deplasmanda TED Kolejliler'i 79-71 yendi. Her iki takımın da skor üretmekte zorlandığı ilk periyot 21-16 TED Kolejliler'in üstünlüğü ile sona erdi. Fakat Yaylo ile sayılar bulan Daçka devreyi 41-34 önde kaparken, maçtan da 79-71 galip ayrıldı.

Güney Kore ve Şili ile milli maç
Dünya Kupası'na 48 yıl aradan sonra katılacak olan A Milli Futbol Takımı'nın hazırlık maçlarının programı netleşiyor. Hollanda'da 12 Şubat'ta Ekvator ile oynayacağı karşılaşma kesinleşen A Milli Takımımız'ın 26 Mart'ta Almanya'da Güney Kore ile, 10 ya da 17 Nisan'da İsviçre ya da Almanya'da Şili ile oynanması bekleniyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır