kapat
19.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Venüs gitti geldi

Bayanlarda 2 numaralı seribaşı Venüs Williams, sakatlığının kurbanı olmaktan zor kurtulurken erkeklerde, Tim Henman vatandaşı Rusedski'yi devirdi
Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerde kortta kalan en yüksek seribaşı olan 6 numaralı İngiliz Tim Henman, vatandaşı Greg Rusedski'yi 3-1 yenerek yoluna devam etti. Henman, 148 dakika süren mücadelede 6-4, 6-3, 1-6 ve 6-3'lük sonuçlarla 4. Tur'un yolunu tuttu.

İsveçli Jonas Björkman, 12 numaralı seribaşı Arjantinli Canas'ı 3-0 yenerken vatandaşı Thomas Johansson, Romen Adrian Voinea, Slovak Dominik Hrbaty, Avusturyalı Stefan Koubek, Çek Jiri Novak ve Şilli Fernando Gonzalez de adlarını 4. Tur'a yazdırdılar.

Bayanlarda 2 numaralı seribaşı Venüs Williams öldü öldü dirildi. Dizindeki sakatlık nedeniyle ikinci turda zorlanan Williams, Slovak rakibi Hantuchova önünde ilk seti 6-3 kaybetti. Venüs daha sonra toparlanıp 6-0 ve 6-4'le karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Rittner'i 6-1 ve 6-0'la geçen Martina Hingis, ABD'li Monica Seles, İtalyan Adriana Serra Zanetti, Bulgar Magdalena Maleeva, G.Afrikalı Amanda Coetzer, İspanyol Isabel Garriques ve Slovak Sucha da tur atlayan diğer isimler oldular.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır