kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Rüya otomobiller

Otomabil tutkunlarına müjde... Merakla beklenen "rüya otomobiller" ABD'nin otomotiv başkenti Detroit'te ortaya çıktı.
Dünyanın en büyük otomobil fuarlarından Detroit Motor Show 2002 (NAIAS 2002) dün kapılarını basın mensuplarına açtı. 1 milyona yakın ziyaretçinin gelmesi beklenen fuar, otomobilseverlere kapılarını 12 Ocak'ta açacak. Ocak ayının 20'sine kadar sürecek şovda, 51 marka yeni modellerini, konsept araçlarını sergileyecek.

Finans uzmanları, rüya otomobillerin sergileneceği fuarın, Detroit şehrine 509 milyon dolarlık gelir getireceğini belirtiyor ve ekliyor: Resesyona giren ABD'ye bu fuar moral kazandıracak. İlk olarak 1917 yılında 17 katılımcının 33 araç sergilediği Detroit Motor Show, 1989 yılında NASIAS adını aldı. Dünya çapında bir unvana kavuşan fuarı 7 bine yakın gazetecinin ve uluslararası 265 TV kanalının izlemesi bekleniyor.

ADALELİ FORD PICK-UP YOLDA
Ford Motor pick-up segmentine, konsept F 350 Tonka ile yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. 350 beygir güç üreten 6.0 lt'lik motora sahip bu "güçlü" aracın 5 yıl içinde yollara çıkması bekleniyor. İki kişilik konsept Cadillac Cien ise, şirketin 100'üncü yıldönümü için tasarlandı. Cien, yollarda Ferrari ve Lotus'ların en büyük rakibi olacak.

Mete TANSU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır