kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kırmızı Elmas görücüye çıktı

Mitsubishi EVO VII modeli Türkiye'ye sipariş üzerine getiriliyor. Teslim fiyatı 80 milyar lira
İnsanoğlu ve makineler arasındaki aşkın yeni tanımı bu olsa gerek. Mitsubishi EVO VII'nin direksiyonuna oturmak bile kendinize ve sürücülüğünüze olan güveni artırmaya yetiyor. Bu güvenle çevirdiğiniz kontağın ateşlediği motorun sesi sanki ayaklarınızı yerden kesecek yepyeni bir maceranın habercisi.

Gaz pedalına çok dikkatli dokunmanız gerektiği konusunda uyarılmadıysanız, güçlü bir motosiklet çevikliğiyle 5 saniyenin altında 100 km geçtiğinize inanamayacaksınız.

Ancak pek çoğumuzun uçakta kalkış anındaki ivmelenmeyi hatırlatan ve sırtınızı koltuğa yapıştıran gücün varlığı, elinizin altındaki performansın ne kadar dikkatli kullanılması gerektiği konusunda sizi fikir sahibi yapacak.

Virajlarda ve şerit değiştirirken sanki ray üzerinde bir taşıt kullanıyor gibi araç hakimiyeti sağladığınızda ve süratiniz ne olursa olsun frene dokunduğunuzda güvenle durabildiğinizi görmek heyecanınızı ve keyfinizi bir kat daha arttırıyor. Kısacası o sahip olduğu bütün bu özelliklerle tam bir adrenalin makinesi.

Fiyatı 80 milyar
İşte bu adrenalini tatmak isteyenler için Mitsubishi EVO VII modeli Temsa Otomotiv tarafından Türkiye'ye sipariş üzerine getiriliyor. Aracın anahtar teslim fiyatı 53 bin 900 dolar (yaklaşık 80 milyar lira).

İlk jenerasyon modelden EVO VI Tommi Makinen Edition modeline kadar bu seri, Dünya Ralli Şampiyonası'na damgasını vurdu. Mitsubishi EVO VII'nin Dünya Ralli Şampiyonası'nda da yarışacak olan WRC modeli önümüzdeki günlerde tanıtılacak.

Mete TANSU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır