kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Vahşete isyan

Baldız Gonca Çelikten tatbikat için olay yerine getirilen eniştesini gördü.Sinir krizleri geirdi
Küçükçekmece'de ev basarak eşi Gülden, kayınvalidesi Gülhayat ve kayınpederi Cevat Çelikten'i öldüren Yusuf Taşkın'a dün olay yerinde tatbikat yaptırılmak istendi. Ancak çılgın kocanın baldızı Gonca Çelikten'in büyük öfkesi ve mahalle halkının linç girişimi yüzünden tatbikat yaptırılamadı.

Tüyler ürperten olay şöyle gelişti: Yusuf Taşkın, bir süredir işsiz olduğu için ailesinin yanında kalmaya başlayan eşi Gülden Taşkın'ı ve 2 çocuğunu yanına almak istedi. Ancak, kayınvalidesi Gülhayat Çelikten buna izin vermedi. Bunun üzerine çılgın koca, silahla evi basıp eşi Gülden, kayınvalidesi Gülhayat ve kayınpederi Cevat Çelikten'i öldürdü.

'İŞ BUL' DEDİLER, ÇILDIRDI!
Daha sonra karakola gidip teslim olan Yusuf Taşkın'a olay yerinde tatbikat yaptırılmak istendi. Polisin geniş güvenlik önlemleri almasına rağmen, ölenlerin yakınları Yusuf Taşkın'a saldırdı. Baldız Gonca Çelikten'in feryatları sokağı inletti. Tatbikat yaptırılamayacağını anlayan polis, Yusuf Taşkın'ı güçlükle olay yerinden kaçırabildi.

Çılgın koca, poliste verdiği ifadede, "Uzun süredir işsizdim. Kayınvalidem bu yüzden eşimi yanına aldı. Birkaç kere yanlarına giderek eşimi istedim. Ancak vermediler. Olay günü gittiğimde bu kez, 'Git iş bul da öyle verelim' dediler. Bu lafı duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi. Taşkın, çıkarıldığı Küçükçekmece Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'nca tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Sefe DARICI - Neslihan KESKİN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır