kapat
13.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bilgili istifa etsin!

Divan Kurulu yönetime yanıt verdi: "Bilgili, başkanlık koltuğunu terketmesi gerektiğini bilmeliydi." Ardından yönetim de "Divan, tarafsızlığını yitirdiğini teyid etti" açıklamasını yaptı
Beşiktaş'ta geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan olaylı Divan Kurulu toplantısında başlayan savaş karşılıklı açıklamalarla devam ediyor. Yönetimin önceki gün yaptığı "Divan Kurulu ağırlığını ve tarafsızlığını kaybetmiştir" açıklamasına dün toplanan Divan Kurulu'ndan zehir zemberek yanıt geldi. Beşiktaş kulübündeki son durumlara bakıldığında ağırlığını kaybeden tarafın yönetim olduğu iddia edilen açıklamada şöyle denildi:

'Bilgili fırsat kolluyordu'
"Divan Kurulu tarafsızlığını da ihlal etmemiştir. Kurul sadece Beşiktaş'ın taraftarıdır ve yönetimi tutmak gibi bir konumu yoktur. Son toplantıda Divan Kurulu yedek üyesi onaylamadığımız bir ifade kullanmıştır. Ama asıl onaylanmayacak hareket Başkan ve Genel Sekreter'in bütün Kurul'a hakaret ederek toplantıyı terketmeleridir. Başkan, zaten daha önce kendisine "Genç başkan kardeşim" denilmesinden sonra çıkmak için fırsat kolladı. Ama toplantıyı hakaretler yağdırarak terkederken, asıl terkedeceği yerin başkanlık olması gerektiğini bilmeliydi."

Bu açıklamaya yönetim anında yanıt verdi. Yönetim toplantısından sonra açıklama yapan Mete Düren, "Divan Kurulu, tarafsızlığını yitirdiğini teyid etmiş oldu. Ayrıca üzerlerine vazife olmayacak şekilde başkanımızı istifaya çağırdılar. Divan tüzüğünde böyle bir madde yok. Bu tartışmalar seçim propagandası içine sokulmuştur" diye konuştu.

VAHAP HACIOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır