kapat
27.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Dişçiye 'Çevik' kuvvet!


Hayali ihracatın duayeni, yeraltı dünyasının ünlü ismi Turan Çevik, 15 bin dolarlık fatura gönderen dişçisini ölümle tehdit edince mahkemelik oldu...
Türkiye'nin ilk hayali ihracatçılarından, yeraltı ünyasının ünlü ismi Turan Çevik, dişlerini tedavi eden doktoru Ünsal Gencer'in 15 bin dolar tutarında fatura çıkarması üzerine çılgına döndü. Diş doktoru Ünsal Gencer'i, ölümle tehdit edip, evine kadar takip eden Çevik ile 2 adamı hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Diş hekimi Ünsal Gencer'in ifadesine göre olay şöyle gelişti: Tedavinin tamamlanmasıyla birlikte diş doktoru Gencer, Turan Çevik'e 15 bin dolarlık fatura çıkardı. Ancak Turan Çevik, faturayı ödemeye niyetli değildi. Dr. Gencer parasını tahsil etmek için Çevik'in Aksaray'da bulunan bürosuna gitti. Çevik'in adamlarından Orhan Yıldız bu durumu pek hoş karşılamadı, "Buraya bir daha gelip para istersen seni bitiririm. Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Seni koparırım" diyerek doktorun üstüne yürüdü. Turan Çevik, daha sonra da adamları ile birlikte doktor Ünsal Gencer'i otomobille Florya'daki evlerine kadar takip ederek tehdit etti.

Korku içinde polise başvuran doktor, "Orhan Yıldız'ın daha önce dişlerini yapmıştım. Turan Çevik'i Yıldız aracılığıyla tanıdım. Çevik ve ailesinin dişlerini yaptım, hepsi 15 bin dolar tuttu. Paramı istemek için bürolarına gittimde, beni ölümle tehtit ederek paramı vermediler. Üstüme yürüyüp beni dövmek istediler. Beni ve eşimi evimize kadar takip ettiler. Şikayetçiyim "dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldıktan sonra mahkemeye sevk edilen Turan Çevik ve adamları Orhan ile Erkan Yıldız hakkında "şartlı ölümle tehdit" suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanıklar önümüzdeki günlerde Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

PERİHAN YILDIZ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır