kapat
23.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Yeniden doğdum


"Hem golüm sayılmadı, hem de kaleme gol attım. Beşiktaşlılar benimle dalga geçince arkadaşlarım 'Senin için oynayacağız' diye söz verdi. İşte o anda gözlerim doldu."

"İki golüm beni yıktı!"
Galatasaray, zorlu Beşiktaş derbisinde iki farklı geriye düşmesine karşın, beraberliği yakalayarak hem liderliğini puan farkıyla sürdürdü hem de ligin yenilgisiz tek takımı olarak kaldı. Bu karşılaşmanın en konuşulan ve belki de en şanssız ismi olan Emre Aşık, 90 dakika sonrası duygularını SABAH'a anlattı: "Maçın hemen başında bir gol attım. Hoca vermedi. 'Niye saymadın hocam?' diye sorunca da 'Fleurquin faul yaptı' dedi. Eve gidince televizyondan da izledim. Bence goldü. Bunun üstüne bir de kendi kaleme gol atma talihsizliğini yaşayınca iyice yıkıldım

"Gözlerim doldu"
Beşiktaş seyircisinin 2-0'dan sonra benimle dalga geçmesi moralimi iyice bozdu. İlk devreyi bu halde bitirdim. Soyunma odasında başta hocam Lucescu, tüm takım arkadaşlarım, hatta oradaki herkes yanıma gelip, 'Sen moralini hiç bozma. Futbolda bu tip şeyler olur. Çık; ikinci yarı aslan gibi oyna. Maçı kazanacağız' dediler. Daha sonra arkadaşlarım, 'Sana yapılan hareket, hepimize yapılmıştır. Sahaya çıkıp onları yaptıklarından dolayı pişman edeceğiz' diyerek galibiyet için söz verdiler. İnanın o anda gözlerim doldu

"Kötü söz sahibinindir"
Soyunma odasında bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Beşiktaş taraftarına da bizi ateşledikleri için teşekkür ediyorum. Beraberliğe herhalde en çok ben sevindim. Adeta yeniden doğdum. Maç bitimi nişanlım Aysun'a edilen küfürler hiç hoş değildi. Kötü söz sahibinindir. Hepsini iade ediyorum." Emre zorunluluklardan dolayı Galatasaray savunmasında sürekli değişim yaşanmasının özellikle bu mevkiide görev yapan oyuncuların işini güçleştirdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Ergün'ü çok aradık!"
"Bu maçta en çok Hakan'ı aradık. Defansif anlamda söylemiyorum. Ergün kötü oynamadı. Ama Hakan oynasa, Ergün orta sahanın göbeğinde görev yapacaktı. Orada bize de çok yardımcı oluyordu. Suat Ağabey ile atakları kesiyorlardı. Ergün'ün orta sahadaki yokluğu bizi çok olumsuz etkiledi."

YAŞAR YALÇIN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır