kapat
23.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Teröristlerin amacı sansasyon yaratmak


Tunceli'de teröristlerin saldırısında mucizevi şekilde kurtulan Savcı Sümbül, "Amaçları sansasyon yaratmaktı, başaramadılar" dedi
Tunceli'de önceki gün teröristlerin otomobiline ateş açtığı saldırıdan yara almadan kurtulan Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Fikret Sümbül, "Teröristler beni öldürerek, sansasyonel bir eylem yapmayı planlıyorlardı" dedi. Başsavcı Sümbül, önceki gün Hozat'tan Ovacık'a dönerken Karaca Köyü yakınlarında saldırıya uğramış, olayda iki asker yaralanmıştı.

Sümbül, saldırının kendisine yönelik olduğuna işaret ederek, "Bir askeri konvoy bizden 10 dakika önce gitmişti. Onlara herhangi bir saldırı olmadı. Teröristler beni öldürerek sansasyonel bir eylem yapmayı planladılar, ancak güvenlik güçlerimizin zamanında müdahalesiyle başaramadılar" diye konuştu.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR
Öte yandan saldırıda yaralanan iki askerin tedavisi sürerken, güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonlar da aralıksız devam ediyor. Havadan da destek verilen operasyonun, Hozat ve Ovacık ilçelerinde yoğun olarak devam ettiği öğrenildi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır